Henter Indhold ...

Muhammed-krisen

Foredragsholdere om Muhammed-krisen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Muhammed-krisen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Muhammed-krisen

    • Den 30. september 2005 bragte avisen Jyllands-Posten 12 satiriske tegninger af Islams profet Muhammed. Det medførte en reaktion, som kun få kunne have forestillet sig rundt i hele verden. Tegninger var blandt andet af en mand med en turban, hvori der ligger en bombe.
    • Sagen tilspidsede sig og imens muslimske borgere i Danmark og især i Mellemøsten angreb avisen for at krænke Muhammed gik den modsatte fløj ind i debatten med et forsvar for den danske ytringsfrihed.
    • Foredragsholdere om emnet vil typisk give den historiske gennemgang, men der vil ofte også blive lagt op til debat omkring emner som ytringsfrihed, politik og religion.
    • Foredrag om Muhammed-krisen kan også være personlige fortællinger, hvor eksempelvis journalister fortæller om, hvordan det var at være midt i krisen og rapportere hjem derfra.