Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Mentaltræning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mentaltræning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mentaltræning

  • Her finder du foredrag om mentaltræning. Udviklingen af mentaltræning og hjernen kan enten foredrag ved konkrete øvelser eller igennem foredrag, hvor man gøres opmærksom på nye måder at tænke på. Mentaltræning er essentielt for den personlige udvikling.
  • Mentaltræning er vigtig både på individplan og for virksomheder og organisationer, i det det fremme medarbejderes evne til at tænke alternativt og derved også skabe et innovativt miljø for gruppen.
  • Igennem foredrag og kurser om mentaltræning øves både individer og organisationer i at udvikle de mentale evner og derved både blive mere udviklede som teams og som personer. Foredrag om mentaltræning er velegnede til virksomheder, som ønsker at styrke medarbejdernes evne til at tænke på nye måder – og give redskaber til det.