Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Den 3. alder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Den 3. alder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Den 3. alder

  • Hvordan er mulighederne for den 3. alder og hvordan optimerer man alderdommen? Fremtidens ældrepleje er noget, der ofte bliver debatteret – og hvordan man løser de udfordringer der kommer – i takt med at der bliver flere og flere ældre.
  • Foredrag om den 3. alder kan både være debatskabende, men også handle om hvordan man skal løse de udfordringer der kommer, i takt med den stigende procentdel af ældre samt hvordan den 3. alder bør leves.
  • Foredragsholdere om den 3. alder kan være både livsstilseksperter, læger og journalister, der hver især kan give et spændende foredrag om den 3. alder. De kan også være gode som en øjenåbner – bare fordi man bliver ældre er det ikke ensbetydende med, at man ikke stadig kan have et aktivt liv.
  • Hvis I vil have et foredrag med mulighed for debat eller bare et foredrag, som motiverer og inspirerer, så er et foredrag om den 3. alder god til både foreninger og offentlige institutioner – hvor både unge og gamle befinder sig.