Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Følelser

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Følelser. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Følelser

  • Følelseslivet kan være en mildt sagt kompliceret størrelse, som de fleste af os kan bruge det meste af et liv på at finde rundt i. Vi taler til tider ligefrem om at være i følelsernes vold.
  • Foredrag om følelser vil typisk handle om hvad følelser er for en størrelse og om hvordan de påvirker os i vores dagligdag. I hvor høj grad er det sundt at lægge låg på sine følelser, i hvor høj grad er det sundt i stedet at være i sine følelsers vold?
  • Men hvad er følelser egentlig for noget? Hvordan opstår de, og hvor, og tjener de et specifikt formål? Er følelser et produkt af elektrokemiske processer i hjernen, eller er der også andet og mere på spil?
  • Der findes en række foredragsholdere og emner, der behandler følelser ud fra forskellige vinkler. Følelseslivet spiller, trods alt, en stor rolle i mange af livets facetter.