Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Erfaringer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Erfaringer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Erfaringer

  • Vi gør os alle erfaringer livet igennem, disse erfaringer naturligvis afhængigt af hvad det er for et liv, vi lever hver især.
  • Der er således forskel på hvilke erfaringer vi gør os og hvorfor, men der er også forskel på hvad vi får ud af vore erfaringer, hvordan vi omsætter disse erfaringer til viden, etc.
  • Hvordan lærer man at gøre bedst brug af sine erfaringer, således at de omsættes til viden, der kan benyttes, også fremadrettet? Hvilke oplevelser og erindringer bliver til erfaring, og hvorfor?
  • Foredrag om erfaringer tager fat på det store emne og forsøger at give svar på nogle af disse spørgsmål.