Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Islam

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Islam. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Islam

  • Religionen Islam stammer fra profeten Muhammeds åbenbaringer og skrifter. Den helligste skrift er Koranen. Islam opstod i Mekka i år 611 og er i dag en af verdens store religioner.
  • Islam har udspring i Mellemøsten, hvor det også er den klart mest dominerende religion, men også i mange andre dele af verden er religionen udbredt. Både Islam, jødedom og kristendom har udspring i flere af de samme tekster og kan således opfattes som forbundne religioner.
  • Det er nogle af de samme forhold, som fra alle sider har skabt konflikter igennem historien. Foredrag om Islam koncentrerer sig typisk om historien, troen og den udenrigspolitiske rolle. Men foredrag om Islam og muslimer kan også være personlige fortællinger, der fortæller hvordan det er at leve med den religion og som kan give svar på nogle af de spørgsmål, som måske nogle gange dukker op.