Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Foredragsholdere om E-mails

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om E-mails. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om e-mails (2)

Help me choose

Om emnet: E-mails

  • E-mail-kommunikation er en forholds ny form for kommunikation, som for alvor slog igennem i 1990erne, men som nogle faktisk mener er under pres i disse tider, især fra sociale medier som Facebook, men også fra mobiltelefonen.
  • Det smarte ved e-mails, sammenlignet med det gammeldags brev, er hastigheden – en mail er fremme kort efter den er skrevet. Det skaber samtidig en anden og mindre formel for kommunikation. Nogle vil mene der også er tale om en mere overfladisk form for kommunikation.
  • Hvad gør e-mails ved vores måde at kommunikere på? Hvad er e-mails gode til og hvad er de knap så gode til? Hvordan ser fremtiden ud for e-mails i en verden, hvor sociale medier og mobiltelefoni synes at være de førende aktører i dag?
  • Foredrag om e-mails ser nærmere på emnet og forsøger at byde ind med svar på nogle af disse spørgsmål.
Request Speaker Fees & Availability