Henter Indhold ...

Foredragsholdere om Dybbøl

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Dybbøl. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Dybbøl

  • Dybbøl ligger i Sønderjylland, næsten helt nede ved grænsen til Tyskland, og er uden tvivl mest berømt for slagene ved bl.a. Dybbøl Mølle.
  • Kampene ved Dybbøl fandt sted under den 2. Slesvigske Krig i 1864 mellem, på den ene side, den danske hær og, på den anden, den preussisk-østrigske.
  • Danmark led nederlag og måtte trække sine styrker tilbage til Als, og i sidste ende tabte man krigen og nationen oplevede et knæk i nationalfølelsen.
  • Foredrag om Dybbøl ser nærmere på slagene ved Dybbøl; hvad skete der egentlig, hvilke politiske og militære beslutninger blev truffet – og med hvilke konsekvenser?