Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Distanceledelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Distanceledelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Distanceledelse

  • I vore dages netbaserede samfund drives en del projekter og sågar virksomheder primært via fjernkommunkation, dvs. medarbejdere mødes sjældent, hvis overhovedet, og kommunikerer i stedet via computer og telefon.
  • Det medfører en masse muligheder, men selvsagt også nogle udfordringer, ikke mindst i forhold til ledelse, der må tage højde for disse muligheder og udfordringer i det daglige.
  • Hvilke forskellige muligheder giver distanceledelse, og hvilke udfordringer? Hvordan adskiller distanceledelse sig fra andre former for ledelse?
  • Foredrag om distanceledelse kaster lys over emnet og forsøger at svare på sådanne spørgsmål samt flere til.