Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Butlerforældre

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Butlerforældre. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Butlerforældre

  • Butlerforældre er en term, som dækker over forældre, der forkæler deres børn og ikke sætter rammer eller grænser. Forældrene bliver som butlere overfor børnene.
  • Termen er negativt ladet fordi butlerforældre dybest set ikke giver børn modspil, hvilket kan resultere i overforkælede børn, der aldrig har lært at tage hensyn til andre menneskers ønsker og behov.
  • Hvilke problemer forbinder man med butlerforældre? Hvad er et godt alternativ til butlerforældremetoden? Hvordan spiller opdragelsen ind?
  • Foredrag om butlerforældre kigger nærmere på sagen og på sådanne spørgsmål.