Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Bryd vaner

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Bryd vaner. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Bryd vaner

  • Vi har alle vore vaner, men nogle vaner er bedre end andre, hvilket selvagt også vil sige at der findes dårlige vaner. Og disse kan det være en god idé at bryde med.
  • Det klassiske forsøg på at bryde med en dårlig vane er nytårsforsættet om at smide kilo, lægge cigaretterne på hylden eller få udrettet mere end sidste år. Men hvad bliver det så til?
  • Det er ikke nødvendigvis så let, det der med at bryde vaner. Hvad kræves der, og findes der nogle tricks, der kan gøre den ofte vanskelige opgave en lille smule lettere?
  • Foredrag om at bryde vaner forsøger at byde end med råd og vejledning i den henseende.