Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Bøvl

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Bøvl. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Bøvl

  • De fleste kender alle til bøvl på arbejdspladsen eller måske i skoleklassen. Kolleger der sladrer og spreder rygter bag folks ryg, fjer der bliver til høns, etc.
  • Den slags bøvl er et irritationsmoment i det daglige, men hvad værre er; det kan, med tiden, resultere i et markant dårligere arbejdsmiljø, hvilket kan ende med både at påvirke den enkelte medarbejder negativt såvel som det egentlige arbejde.
  • Hvad kan man gøre for at komme den slags bøvl til livs? Findes der visse værktøjer fra kassen med konflikthåndtering, som med fordel kunne bringes i brug?
  • Foredrag om bøvl ser nærmere på sagen.