Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Besparelser

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Besparelser. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Besparelser

  • Besparelser er typisk ikke noget rart ord; man forbinder det med økonomiske vanskeligheder, i virksomheden, derhjemme eller samfundsmæssigt.
  • De, der er gamle nok får måske allerede flashbacks til Poul Schlüters nytårstaler i firserne, hvor man oplevede massive besparelser på grund af økonomisk krise. Besparelser er hårde og ubarmhjertige, og nogle gange måske desværre nødvendige.
  • Hvornår er der grund til besparelser, og hvordan kommer man mest humant omkring det der med besparelser? Hvem kommer til at betale prisen og hvorfor?
  • Foredrag om besparelser ser nærmere på det måske ikke altid helt behagelige emne.