Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Attitude

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Attitude. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Attitude

  • Man siger undertiden om folk, at de har attitude, hvilket typisk betyder noget i retning af stærk personlighed, en egen vilje, en egen mening om tingene.
  • Man kan selvsagt tale om både god og dårlig attitude, og den attitude vi møder andre mennesker med, er ofte det første indtryk de får af os.
  • Hvad er forskellen på god attitude og på dårlig attitude? Kan man arbejde bevidst med sin attitude, og hvad kan man bruge den til?
  • Foredrag om attitude kigger nærmere på emnet.