Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Assertiv kommunikation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Assertiv kommunikation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Assertiv kommunikation

  • Assertiv kommer af latinsk, assertio, hvilket betyder at hævde sig. Vi kender også udtrykket fra det engelske sprog i form af ordet, assertive.
  • Formålet med assertiv kommunikation er en ærlig form for kommunikation, hvor man på en og samme tid markerer egne holdninger og evt. mål såvel som respekterer andres.
  • Hvad kan den assertive kommunikation bruges til, og hvordan fungerer den f. eks. sammenlignet med andre former for kommunikation?
  • Foredrag om assertiv kommunikation tager fat om emnet og om den slags spørgsmål.