Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Arbejdsret

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arbejdsret. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arbejdsret

  • Arbejdsretten er den del af det juridiske system, der tager sig af sager, som relaterer til arbejde og arbejdssituationer og konflikter af forskellig art.
  • Der kunne f. eks. være tale om konflikter mellem arbejdsgiver og arbejdstager, om lønkonflikter, om brud på overenskomster, om arbejdssikkerhed, etc.
  • Hvordan fungerer arbejdsret? Hvilke sager ender i arbejdsretten og hvordan? Hvordan er procedurerne for arbejdsretten?
  • Foredrag om arbejdsret dykker ned i emnet og ser nærmere på sagen.