Henter Indhold ...

Arabisk Forår

Foredragsholdere om Arabisk Forår

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arabisk Forår. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arabisk Forår

    • Det arabiske forår er en fællesbetegnelse for en række forskellige demonstrationer og protester i flere forskellige dele af den arabiske verden.
    • Man plejer at sige, at det arabiske forår fandt sin begyndelse omkring år 2010 og at det egentlige omdrejningspunkt er et folkeligt krav om bedre rettigheder og større medbestemmelse.
    • Hvad har det arabiske forår medført, er bevægelsen allerede ovre eller har vi kun set begyndelsen? Hvor meget af det arabiske forår er vestlig ønsketænkning, hvor meget bunder i rent faktiske krav om forandringer hos befolkningen i den arabiske verden?
    • Foredrag om arabisk forår ser nærmere på emnet såvel som de mange spørgsmål.