Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Apps

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Apps. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Apps

  • Apps, eller applications, er tilføjelsesprogrammer, typisk i forhold til sociale medier eller kommunikationsmidler så som mobiltelefoner.
  • En app på mobiltelefonen kan give denne mulighed for at fungere som GPS, mens apps på Facebook f. eks. kan være spil som man kan deltage i sammen med venner såvel som fremmede.
  • Hvordan fungerer apps, og er det ikke i virkeligheden lidt af en jungle at finde rundt i alle de forskellige tilbud? Hvilke apps er gode, hvad bør en app koste, og skal man vide en masse om teknologi for at bruge dem?
  • Foredrag om apps ser nærmere på disse spørgsmål samt flere til.