Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Anekdoter

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Anekdoter. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Anekdoter

  • En anekdote er en typisk kortere historie med en illustrerende pointe af en art. Anekdoter serveres ofte mundtligt – f. eks. i forbindelse med foredrag – og der er ikke sjældent en humoristisk tone på spil.
  • Anekdoter kan bruges til at illustrere pointer eller formodninger på en kort og humoristisk facon, som typisk tager udgangspunkt i egentlige erfaringer, noget oplevet.
  • Hvordan fungerer anekdoten og hvad kan den bruges til? Hvorfor ser man f. eks. ofte at der bruges anekdoter i foredrags- og undervisningssammenhæng?
  • Foredrag om anekdoter kigger nærmere på emnet og forsøger at kaste lidt lys over sagen.