Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Anbragte børn

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Anbragte børn. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Anbragte børn

  • Der findes mange forskellige former for anbragte børn, hver byder de på en individuel historie – og der kan være meget stor forskel fra person til person.
  • I nogle tilfælde anbringes børn fordi de har mistet forældre, f. eks. pga. dødsfald, i andre kan der være tale om forældre med alvorlige misbrugsproblemer, i andre tilfælde igen måske voldelige forældre.
  • Nogle børn anbringes hos andre familiemedlemmer, andre hos plejefamilier. I nogle tilfælde er der tale om tidsafgrænset ophold, i andre ikke.
  • Foredrag om anbragte børn ser nærmere på emnet med alt hvad dertil hører.