Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Adfærdsændring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Adfærdsændring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Adfærdsændring

  • Nogle gange her i tilværelsen kan det være nødvendigt at ændre adfærd. Det kan f. eks. være hvis man arbejder hen mod nogle mål eller ønsker forandring af en eller anden slags.
  • Er man f. eks. havnet i et misbrugsproblem af en art, det være sig alkohol eller stoffer, så vil en adfærdsændring som oftest være nødvendig, hvis man ønsker at slippe af med problemet.
  • Adfærdsændringer kan også være nødvendige indenfor virksomhedskultur. Hvis virksomheden er låst fast i gamle og dårlige vaner, kan det potentielt blive farligt.
  • Foredrag om adfærdsændring ser nærmere på sådanne diskussioner og præsenterer måske råd og vejledning også.