Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredrgasholdere som moderator

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om 1864-krigen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: 1864-krigen

  • 1864-krigen, eller den anden slesvigske krig, blev udkæmpet mellem Preussen og Østrig på den ene side, og Danmark på den anden. Krigen første til dansk nederlag, hvilket resulterede i, at vi mistede dele af det daværende Sønderjylland, som i dag er tysk.
  • Årsagen til krigen skal findes i en strid om arveret dansk og tysk side imellem, egentlig en lidt kompliceret affære, hvor flere forskellige motiver spillede ind.
  • Krigen varede ca. et halvt år, og skulle vise sig at blive meget afgørende for dansk nationalfølelse, også efterfølgende.
  • Foredrag om 1864-krigen vil typisk tage udgangspunkt i de forskellige historiske kilder, men måske også se på linjerne fremadrettet, de forskellige konsekvenser af krigen og dens resultat.