Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Personlig udvikling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Personlig udvikling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Personlig udvikling

  • Her finder du foredrag om personlig udvikling. Personlig udvikling dækker over den proces, hvor man igennem et foredrag eller andre input får inspiration til at udvikle os. Det kan være igennem peptalks og motivationsforedrag, og det kan være igennem foredrag om kommunikation, forandring og samarbejde.
  • Personlig udvikling er vigtigt – også for organisationer, i det det ofte medfører en forbedret arbejdsglæde og forhold på arbejdspladsen. Foredrag om personlig udvikling er et populært emne – både til lukkede og åbnede arrangementer.
  • Foredrag om personlig udvikling er nogle af de mest populære – uanset om der er tale om konferencer, medarbejdermøder, ledelsesseminar eller åbne arrangementer. Det er foredrag, der ligger op til en efterfølgende udvikling og perspektivering hos den enkelte deltager.