Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Livsstil

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Livsstil. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Livsstil

  • Hvordan lever folk deres liv? Livsstil er et af tidens store ord, hvor fokus er på skabelsen af identitet. Livsstil er ofte enten geografisk eller kulturelt betinget og afgrænset.
  • Men med den lette adgang til nye kulturer og rejsemål oplever verden en i stadig højere grad en sammenflettet livsstil. Foredrag om livsstil omhandler enten samfundet udvikling eller forskellige aspekter af livsstil – fra familie til individ. Et foredrag om livsstil kan være med til at sætte vores vaner under lup.
  • Foredrag om livsstil er ofte humoristiske, idet de rammer ind i vores vaner og livsstil, så vi kan grine af os selv og se os selv udefra – hvorfor gør vi, og hvad skal der til for at ændre livsstil. Foredrag om livsstil kan være velegnede til store, åbne foredrag, men det kan også være virksomheder, der vil have et indblik i de forskellige livsstile og vide, hvordan folk bor og lever.