Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Hør om de historiske, sørgelige, finurlige og kiksede ting som rampelyset kan indeholde

Jes Dorph-Petersen Foredrag

Jes Dorph-Petersen

Tv-vært og journalist - En af Danmarks mest anerkendte tv-værter og flere gange kåret for sine præstationer.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Jeg har kun fået positive tilkendegivelser af Jes. Mange har også kunne drage paralleler til deres eget lig, omend i mindre målestok. Jes startede med at fortælle om sin karriere, hvilket var et godt afsæt til den mere dystre sige af foredraget. Dette burde I måske tilføje i jeres beskrivelse. Jes er utrolig behagelig, og en rigtig god fortæller. vi fik fuld valuta i de 90 minutter vi havde afsat!"

Steen De Blanck - IBM-Klubben Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Jes Dorph-Petersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jes

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jes Dorph-Petersen er en af Danmarks mest anerkendte tv-værter, og er da også flere gange blevet kåret for sine præstationer. Jes Dorph-Petersen foredrag forholder sig ærligt og åbent til karrieren, depressionen og om at komme tilbage.  

Jes Dorph-Petersen er Danmarks mest alsidige tv-vært – og en erfaren mand, der gerne vil fortælle både de historiske, sørgelige, finurlige og kiksede ting, han har oplevet i rampelyset. Hans foredrag er levende, dynamiske og han inddrager altid sit publikum.

Jes Dorph-Petersen er god til sit job, og så elsker han det. De sidste 25 år har han blandt andet arbejdet som vært på TV2 Nyhederne, underholdningsprogrammer, ved kongelige begivenheder, sportsbegivenheder, kriminalmagasinet Station 2, ved Folketingsvalg, fodboldprogrammer og ikke mindst i Go’ aften Danmark på TV2.

Han er især berømt for sin evne til at kombinere det personlige med det professionelle på skærmen, og er mange gange blevet kåret som landets mest troværdige mand.

Jes Dorph-Petersen foredrag er inspirerende og fyldt med anekdoter fra hans liv og og er især eftertragtet hos oplysningsforbund, foreninger og virksomheder. Derudover er Jes en af landets mest trænede og rutinerede interviewere og tv-værter, og er derfor ofte blevet benyttet som velforberedt og underholdende konferencier og moderator til diverse arrangementer.

Se foredrag med Jes Dorph-Petersen

  Jes Dorph-Petersen foredrag

  Værtens bedste arbejde

  I dette foredrag deler Jes Dorph-Petersen ud af personlige anekdoter fra de mere end 25 år som journalist og vært i dansk tv. Han fortæller om store oplevelser som vært på Nyhederne, underholdningsprogrammer, ved kongelige begivenheder, Folketingsvalg og fodboldprogrammer.

  Få et blik ind bag kulisserne på de store hektiske produktioner sammen med den prisvindende tv-vært og nyd en aften i godt selskab.

  Som vært har Jes Dorph mødt et væld af interessante mennesker og han fortæller om flere historiske og sjove episoder fra karrieren. Men han vil også gerne fortælle om det pres, der ligger på en studievært – og som i 2011 var en af årsagerne til at han forlod TV2 for i 3 år at være fodboldvært på TV3.


  Jes Dorph-Petersen foredrag

  #metoo – opgør med fortiden eller en hekseproces mod mændene?

  Jes Dorph-Petersen blev under #metoo-bølgen stemplet som krænker. Det vil følge ham resten af livet. I julen 2020 besluttede TV 2, at han efter 30 år på skærmen aldrig mere må være vært på stationens programmer. Inden da havde han været på anklagebænken i en langvarig advokatundersøgelse, som konkluderede, at Jes for 18 og 20 år siden havde opført sig krænkende.

  Jes Dorph fortæller åbent om det, han selv kalder en ”hekseproces” og et ”justitsmord”. Om en advokat, der hverken ville tro på hans egen eller et øjenvidnes forklaring, men udelukkede på en kvindelig anmelder, som ifølge Jes havde opfundet historien.

  Fyringen fra TV 2 fik enorm opmærksom i medierne, og delte befolkningen i to lejre: dem, der støtter Jes og synes, #metoo er gået for vidt – og dem, der mener, han fortjener sin straf og ligefrem sammenligner ham med Harvey Weinstein.

  Jes Dorph valgte som den første anklagede i Danmark selv at stå frem med sin sag, og han har lagt sag an mod advokatfirmaet. Han fortæller om de svære overvejelser – om hensynet til familien og hvordan en telefonopringning en morgen i december 2020 ændrede han liv fuldstændig.

  Jes vil også forklare, hvorfor han stadig støtter målet for #metoo, men alligevel kritiserer bevægelsens trang til at udstille mænd som dårlige mennesker, der skal straffes hårdt.

  Og hvad gør en 62-årig mand så, når karrieren bliver smadret på et splitsekund? Jes Dorph har ikke mistet modet….


  Jes Dorph ordstyrer

  Lad Jes Dorph styre møderne

  Jes Dorph-Petersen er en af landets mest rutinerede interviewere og tv-værter. Gennem 25 år har været vært på godt på flere tusinde nyhedsudsendelser, 4 Folketingsvalg, adskillige store politiske debatudsendelser, Station 2 og ved kongelige begivenheder. Derudover har Jes Dorph også været vært på “Hvem vil være Millionær”, “Champions League”, “Go’ morgen Danmark” og i dag også “Go’ aften Danmark” på TV2.

  Jes Dorph styrer debatten både på sin velkendte underholdende og behagelige facon, men kan også gå lige på og stille de nødvendige spørgsmål. Jes Dorph har igennem alle årene som tv-vært haft mange jobs som moderator og interviewer ”uden for” tv-skærmen.

Referencer

Der var i alt 48 deltagere og 2 medarbejdere fra Sundhedscenter. Deltagerne på mødet var meget positive og tydeligt opmærksomme og engagerede i emnet for foredraget og i foredragsholder. Der var en god dialog mellem foredragsholder Jes Dorph og deltagerne. Deltagerne evaluerede som følgende: 44 grønne smileys/"meget tilfreds"og 4 orange/"tilfreds"

Marianne Hallberg

Rødovre Sundhedscenter

Jeg har kun fået positive tilkendegivelser af Jes. Mange har også kunne drage paralleler til deres eget lig, omend i mindre målestok. Jes startede med at fortælle om sin karierre, hvilket var et godt afsæt til den mere dystre sige af foredraget. Dette burde I måske tilføje i jeres beskrivelse. Jes er utrolig behagelig, og en rigtig god fortæller. vi fik fuld valuta i de 90 minutter vi havde afsat!

Steen De Blanck

IBM-Klubben

Jes var meget ærlig og nærværende - og alle havde en rigtig god oplevelse.

Lene Marchmann

FOF

Et meget åbent, varmt og utrolig ærligt foredrag. Stærkt

Susanne Rode

Farmakonomforeningen, Region Hovedstaden

Særdeles veloplagt foredragsholder med et meget personligt og engageret foredrag.

Erik Jensen

Psykiatrisk Afdeling Odense

Ekstremt tilfreds med både Jes Dorph og Flemming. Vores arrangement ville virke lidt åndsvagt for de fleste, men de var begge virkelig skarpe og levede sig ind i det. Top karakter herfra!

Bo Brandt Cramer

Zitcom A/S
Uforpligtende forespørgsel på Jes Dorph-Petersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Jes Dorph-Petersen
Jes Dorph-Petersen

5 ud af 5 stjerner

"Jeg har kun fået positive tilkendegivelser af Jes. Mange har også kunne drage paralleler til deres eget lig, omend i mindre målestok. Jes startede med at fortælle om sin karriere, hvilket var et godt afsæt til den mere dystre sige af foredraget. Dette burde I måske tilføje i jeres beskrivelse. Jes er utrolig behagelig, og en rigtig god fortæller. vi fik fuld valuta i de 90 minutter vi havde afsat!"

Steen De Blanck - IBM-Klubben Se alle referencer

Foredragsemner med Jes Dorph-Petersen