Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Alfred Josefsen

Ledelsesrådgiver og foredragsholder

I sine inspirerende foredrag sætter Alfred Josefsen skarpt fokus på ledelse. For Alfred handler ledelse om at bevare fokus på mennesker. Han ønsker kultur frem for struktur og værdier frem for regler. Emotionalitet frem for rationalitet og ikke mindst decentralisering frem for centralisering. Alt sammen kombineret med stærke økonomiske resultater. Alfred Josefsens ledelsesfilosofi har i en årrække udgjort en markant del af den danske debat om ledelse og udvikling af denne. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Alfred Josefsen foredrag er konkrete og praktisk anvendelige. De baserer sig på egne erfaringer og tager afsæt i den konkrete virkelighed, som han oplever den. I sine foredrag fokuserer Alfred Josefsen på virkemidler som; at skabe liv, lyst, glæde, energi, begejstring, entusiasme, involvering, commitment, inspiration, engagement og alt det, som fører til et positivt mindset.

Cand.merc. Alfred Josefsen er bestyrelsesformand i UNICEF Danmark og en række private virksomheder. Derudover er han forfatter til bestsellerne, ”Kære Irma – It’s All About People!” og ”Min passion for ledelse”.

Efter en markant turn around og 13 år som særdeles succesfuld direktør for Irma A/S valgte Alfred Josefsen i foråret 2012 at etablere egen konsulentvirksomhed, for derved i endnu højere grad at kunne påvirke den danske ledelsesagenda. I 2003 modtog han prisen som årets leder og efterfølgende har Irma figureret helt i toppen på listen over Danmarks bedste arbejdspladser.

Værktøjerne i Alfred Josefsens ledelsesfilosofi tager afsæt i at skabe mening, bygge relationer, fremme ansvarligheden på samtlige niveauer, skabe tillid, fjerne uproduktive konflikter og magtkampe, opbygge venskaber og fællesskaber, udvikle passionen som en drivkraft og igennem et helt åbent kommunikationsmiljø skabe den tryghed, der får alle medarbejdere til at turde eksperimentere, prøve nyt og være innovative.

  Alfred Josefsen foredrag

  ”Alfred-ledelse”

  • Alfreds passion for ledelse. I foredraget leverer Alfred Josefsen praktiske redskaber hvormed man kan gøre sin ledelsesstil værdibaseret, energiskabende, passionsopbyggende, inspirerende og meningsdannende.

  Alfred Josefsen foredrag

  Værdi- og tillidsledelse i praksis

  • I dette foredrag har Alfred Josefsen fokus på, hvordan man praktisk og konkret kan skabe ny sammenholdskraft på et ikke-magtbaseret grundlag. Værdiledelse skaber ansvarlighed og mindre behov for formel organisation.

  Alfred Josefsen foredrag

  Fremtidens ledelse

  • Et foredrag, der tager udgangspunkt i Alfred Josefsens bog, ”It´s All About People”. Fremtidens ledelse handler ifølge Alfred hovedsageligt om mennesker og hvordan man som leder kan nå frem til flere medarbejdere, som kan, tør og vil meget mere.

  Alfred Josefsen foredrag

  Turn Around-ledelse

  • Med udgangspunkt i Alfred Josefsens succesfulde turn around for dagligvarekæden Irma A/S sættes der i dette foredrag fokus på Turn Around-ledelse. Alfred lærer deltagerne at bevæge sig fra fra at have været svag og truet til at være stærk og succesfuld.

  Alfred Josefsen foredrag har en varighed på 45-60 min. Dertil kan med fordel lægges 15-30 minutters spørgetid.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Alfred Josefsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Alfred Josefsen

Foredragsemner med Alfred Josefsen