Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på konstruktiv forhandling og ledelse i krisetider

Mariane Dissing

Mariane Dissing

Topleder, jurist og selvstændig. Udbytterige foredrag om forhandlinger og ledelse i krisetider.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mariane Dissing

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mariane

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Mariane Dissing er en velbevandret leder med stor passion for forhandlinger. Og netop forhandlinger har da også været den røde tråd gennem store dele af hendes erhvervsliv, hvor hun har gjort sit til, at alle parter så vidt muligt er gået fra bordet med oplevelsen af en vellykket proces og en balanceret aftale. For Mariane handler det nemlig i stor stil også om at støtte mennesker, der fx sidder i en forhandler- eller lederrolle.

Mariane er en erfaren forhandler, rådgiver og underviser, der har beskæftiget sig med alt fra små individuelle aftaler til store kollektive overenskomster og aftaler om kollektive afskedigelser med bl.a. fagforbund. Ligeledes har hun deltaget i en række trepartsaftaler mellem arbejdsmarkedets parter og skiftende regeringer. Hun har været igennem alle forhandlingsprocesserne mange gange, så hun kender alle trin i en forhandling – fra første tanke til sidste punktum.

Mariane Dissing er oprindeligt uddannet advokat, har været ansat i advokatbranchen, i industrien, i statsadministrationen, på Københavns universitet og i organisationsverdenen. Senest har hun været ansat som adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), som med sine ca. 150 medlemsvirksomheder med samlet 62.000 ansatte er en af Danmarks største arbejdsgiverorganisationer. Mariane var ansat i FA, bl.a. under finanskrisen, og dengang rådgav og sparrede hun med rigtig mange topledelser i finansbranchen, som gennem disse kriseår måtte omorganisere og indskrænke medarbejderantallet.

Mariane har dyb indsigt fra strategi til implementering, fra psykologi til jura og fra tanker til kommunikation. Og alle delene skal tages i betragtning, når det gælder både forhandling og ledelse i krisetider. Mariane fokuserer på at have styrke, mod, evne og lyst til at kunne ændre eller løse det, der kan ændres eller løses. Og indsigt nok til at kunne forstå, hvad der ikke kan.

Et foredrag med Mariane Dissing giver dig:

  • Viden om et forhandlingsforløb før, under og efter selve forhandlingen
  • Indsigt i, hvordan man som leder griber sit job an, når man befinder sig i en krise
  • Teknikker og overvejelser, du kan bruge i praksis

Udover at være tidligere topleder, er Mariane professionel, certificeret coach og nu også selvstændig med forhandlingsbistand som omdrejningspunkt.

Se foredrag med Mariane Dissing
Mariane Dissing foredrag

Et kig i forhandlerens værktøjskasse

Mariane Dissing trækker på sin store erhvervserfaring indenfor forhandling og forhandlingsteknikker, når hun levende og med en hands-on-tilgang tager jer omkring de væsentligste elementer, en forhandler skal være opmærksom på.

Hun tager jer gennem hele forløbet for en forhandling; før, under og efter. Hun fokuserer på, hvordan man bedst muligt forbereder sig op til en forhandling, hvordan man sikrer det bedst mulige resultat – og at man er enige om resultatet – samt hvordan man kommunikerer om og i forhandlingen. Mariane har været igennem alle forhandlingsprocesserne mange gange, så hun kender alle trin i en forhandling – fra første tanke til sidste punktum.

Mariane har dyb indsigt fra strategi til implementering, fra psykologi til jura og fra tanker til kommunikation. Og hun tager i foredraget alle delene i betragtning. Mariane inddrager dét at have styrke, mod, evne og lyst til at kunne ændre eller løse det, der kan ændres eller løses. Og indsigt nok til at kunne forstå, hvad der ikke kan.

Foredraget er praktisk orienteret og fokuserer på at give jer en masse redskaber til jeres forhandlerværktøjskasse, så I kommer på rette vej ift. fremtidens forhandlinger.

Mariane Dissing foredrag

Ledelse i krisetider

Ledelse er en disciplin med mange facetter. En af de sværeste er, når der er tale om krisetider – måske endda tider, hvor virksomheder og ledere står overfor at skulle afskedige medarbejdere.

I sit foredrag kommer Mariane rundt om (krise)ledelses mange facetter. For hvordan balancerer man som leder hensynene til virksomheden, hensynene til de mennesker, der bliver berørt af nedskæringer og hensynene til de mennesker, der skal fortsætte i virksomheden – samtidig med, at man som leder kan have ro i maven, holde hovedet klart og hjertet varmt?

Mariane Dissing er oprindeligt uddannet advokat, har været ansat i advokatbranchen, i industrien, i statsadministrationen, på Københavns universitet og i organisationsverdenen. Hun har gennem sin karriere haft indtil flere lederstillinger, og senest har hun været ansat som adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), som med sine ca. 150 medlemsvirksomheder med samlet 62.000 ansatte er en af Danmarks største arbejdsgiverorganisationer. Mariane var ansat i FA, bl.a. under finanskrisen, og dengang rådgav og sparrede hun med rigtig mange topledelser i finansbranchen, som gennem disse kriseår måtte omorganisere og indskrænke medarbejderantallet.

Foredraget lægger op til dialog med deltagerne, så I sammen kan reflektere over de forskellige facetter, som kriseledelse berører.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mariane Dissing

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mariane Dissing