Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Angst

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Angst. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Angst

  • For nogle kan det være lettere at forstå et brækket ben end en psykisk sygdom – det kan være svært at forstå, hvad der sker, når et menneske har en form for angst. Angst er en af de mest almindelige psykiske lidelse i Danmark, og der findes mange forskellige former for inden for det.
  • Det kan være alt fra socialangst til enkelte fobier. Eksperter skønner at mellem 15 til 25 procent af alle danskere på et eller andet tidspunkt vil blive ramt af en form for angst. For at gøre det nemmere, at omgå personer med angst må vi selv blive klogere på sygdommen, og det kan man blive i foredrag om angst.
  • Der er ingen forklaring på, hvad angsttilstande er for noget. Som så mange andre sygdomme kan både arvelige, sociale eller psykologiske aspekter være relevante.
  • Foredrag om angst kan handle både om personlige fortællinger, hjælp til at forstå sygdommen bedre eller redskaber til at behandle angsten. Disse foredrag egner sig både til åbne fora som biblioteket, men også lukkede på skoler og foreninger, hvor man vil være klogere på denne psykiske lidelse.