Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kristendom

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kristendom. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kristendom

  • Her finder du foredrag om Kristendom. Kristendommen er en af verdens store religioner, der ydermere forgrener sig i en række mindre retninger. Mest udbredt er katolicismen og protestantismen, der er hovedreligionen i stort set hele Vesten.
  • Kristendommen tager sit udgangspunkt primært i ”Det Nye Testamente” og er den dominerende religion i en lang række nationer. Foredrag om Kristendom kan også centrere sig om kultur- og religionssammenstød i nyere tid.
  • Kristendom og religion i øvrigt er et meget udbredt tema for foredrag, der således omhandler enten religionens historie, dens betydning i samfundet, religioner sammenstød og endelig også dens specifikke symbolik i selve religionen. Foredrag om Kristendom er velegnede til eksempelvis oplysningssamfund, hvor der kan være lagt op til en god debat.