Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Udvikling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Udvikling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Udvikling

  • Der findes mange former for udvikling indenfor et hav af forskellige områder. Udvikling er på alle måder et ganske bredt begreb.
  • Der findes personlig udvikling, der selvsagt handler om at udvikle sig på det personlige plan, ofte mentalt, men man kan også udvikle forskellige evner, det kunne være kunsten at beherske et instrument, at blive god til sport eller skak, at uddanne sig.
  • Man taler naturligvis også om udvikling indenfor erhvervsverdenen, hvor en virksomheds eller et projekts udvikling kan være af stor betydning.
  • Foredrag om udvikling ser nærmere på udviklingsbegrebet i forskellige sammenhænge og forsøger at kaste lys over emnet.