Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Service

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Service. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Service

  • Hvordan kan god service give gevinster på bundlinjen, skabe et godt arbejdsmiljø, kundegrundlag og kunder der kommer igen? Det er et spørgsmål, der er af enorm betydning både for virksomheder, men også organisationer, der arbejder med brugere. Hvordan kan en dårlig service være katastrofal for selv den bedste virksomhed, hvor kunder ikke anbefaler virksomheden og kommer igen. Derfor er spørgsmålet om service så vigtigt.
  • Foredrag om service og virksomhedens tilgang til kundehåndtering er derfor kilden til overlevelse for mange virksomheder, organisationer og institutioner. Et foredrag om service, eller et kursus heri, kan enten være til ledelsen, til hele organisationen eller til salgsgruppen. Alle dele har brug for at kunne yde en god service og kommunikation – både udadtil og indadtil.