Henter Indhold ...

Anders Bjørk

Foredragsholder og forandringsvejleder

Anders Bjørk scorer altid højt i evalueringer, og det er ikke uden grund. Med sine nærværende og unikke foredrag giver han deltagerne inspiration til at møde forandringer positivt og samtidig skabe et godt arbejdsmiljø. Anders har fokus på mennesket i organisationen, og således er hans referenceliste bred – lige fra store virksomheder til kommuner og hospitaler. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Anders Bjørk er en utrolig populær foredragsholder, og har holdt over 150 kurser og foredrag om arbejdsglæde og trivsel. Hans foredrag og kurser er inspirerende og praktisk funderede, og henvender sig til både ledere og medarbejdere.

Anders Bjørk er optaget af, hvordan vi fungerer, udvikler, tilpasser og omstiller os som mennesker. Som foredragsholder og forandringsvejleder tager Anders Bjørk derfor udgangspunkt i sine kunders unikke situation. Han har en humoristisk vinkel på de markante forskelligheder, ledere og medarbejdere har. Formålet er ikke blot at gøre den enkelte deltager bedre til at møde og håndtere forandringer, men også at få afdelingen eller organisationen til at tage et fælles ansvar – med respekt for hinandens forskelligheder.

I sine foredrag giver Anders sine deltagere et kærligt løft ind i en fremtid, hvor forandringer er noget, vi accepterer som et vilkår – modsat i dag, hvor mange håber på, at forandringerne er et forbipasserende fænomen. Anders har i sit eget arbejdsliv gennemgået radikale forandringer, ligesom han har arbejdet i både private og offentlige virksomheder. De seneste år har han være dedikeret til leder- og medarbejderudvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Anders’ foredrag kan desuden afholdes både som halve og hele kursusdage alt efter jeres ønsker og behov.

  Bliv bedre til at møde forandringer – både kollektivt og individuelt

  • I dette tankevækkende og nærværende foredrag giver Anders Bjørk deltagerne inspiration til at imødekomme forandringer positivt med ro i maven og en god stemning på arbejdspladsen. Anders er på kort tid blevet én af de mest solgte foredragsholdere hos Athenas.
  • Som forandringsvejleder tager han udgangspunkt i jeres situation, og han viser et humoristisk billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi tackler situationer. Formålet med det hele bliver derfor ikke kun at gøre den enkelte bedre i stand til at håndtere forandringer men også at få hele gruppen, afdelingen og arbejdspladsen til at gøre det sammen og med respekt for hinandens forskelligheder.
  • I foredraget giver Anders Bjørk et kærligt indspark til, hvordan I som virksomhed og medarbejdere, tager et længere – og mere solidt – skridt ind i fremtiden, simpelthen ved se forandringer som et vilkår frem for et forbigående fænomen.
  • I får redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan bruges efterfølgende. Alt sammen på en let, motiverende og uformel måde.

  Få en rigtig god arbejdsdag – et foredrag, der vil glæde dig og dine kolleger

  • Ord som arbejdsglæde, sygefravær, motivation, kommunikation og forandring er flittigt brugte, når vi ser på medarbejderes trivsel på danske arbejdspladser. Særdeles vigtige fokusområder – ikke mindst, når vi tør dykke ned i emnerne og udforske, hvordan vi hver især kan bidrage positivt til at sætte handling bag ordene.
  • I dette foredrag giver Anders Bjørk konkrete idéer til, hvad vi som medarbejdere kan gøre for at få flere gode arbejdsdage i kalenderen. Hvad afgør, at vi får en rigtig god arbejdsdag – ikke bare os selv men også vores kolleger? Deltagerne får indsigt i og idéer til, hvordan de selv sætter sig ved roret, tager styringen og sætter kurs i retning af noget positivt.
  • Hvordan en rigtig god arbejdsdag former sig er aldeles individuelt. De metoder, der kan sætte gang i og styrke vores individuelle udvikling i retning af bedre arbejdsdage, er derimod almengyldige. Det er metoder, der gør os i stand til at ændre vores vaner og bryde negative handlings- og reaktionsmønstre.
  • Anders Bjørk udfordrer dette paradoks. Han udfordrer sine deltagere til at møde hverdagen med nye øjne. Han viser, hvordan vi ændrer de historier, vi fortæller os selv – og hvordan vi har mulighed for at skabe en arbejdsdag, hvor vi føler os beriget frem for drænet.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anders Bjørk

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anders Bjørk

Foredragsemner med Anders Bjørk