Henter Indhold ...

Emilia van Hauen

Kultursociolog, foredragsholder, trendrådgiver og forfatter

Emilia van Hauen er ubetinget en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og citerede kultursociologer, hvad angår tidens trends og sociale tendenser i samfundet. Emilia formidler professionelt og humoristisk sine særdeles aktuelle foredrag på en entusiastisk og befriende måde, samtidig med hun involverer sine deltagere i dialogen og den efterfølgende debat. Det er uhøjtideligt, troværdigt og tankevækkende.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Emilia van Hauen er en nærværende og rutineret formidler, der underholdende og professionelt leverer sin store viden om tendenser, præsenteret på en spændende måde gennem dialog, der inddrager publikum og begejstrer. Involveringen af publikum og Emilias charmerende personlighed skaber en fantastisk dynamik i de fyldte sale, og deraf ønsker både arrangører og deltager ofte længere tid i selskab med Emilia.

I sine foredrag præsenterer Emilia van Hauen en sjov og anderledes måde at se vores (arbejds)liv på. Oplev en foredragsholder, der med et mix af selvironi og respekt giver meget af sig selv, uanset om det er på kvindekønnets vegne eller generelt. Emnerne er let fordøjelige og involverende, og  får deltagerne til at reflektere over deres vante rammer. Det er informerende, inspirerende og provokerende.

Emilia van Hauen er kultursociolog (cand.scient.soc) og HD(A). Emilia van Hauen skriver fast for flere landsdækkende medier og bliver ofte brugt som kommentator både herhjemme og i udlandet. Hun er foruden bestyrelsesmedlem i Messecenter Herning og Danbolig Niels Hald.

Hun er aktuel med bogen ”Succestyranniet – og vejen ud”, der er hendes sjette bog og som er blevet yderst godt modtaget. Hendes femte bog “Ladycool – dit køn er en styrke, brug det!” udkom i marts 2014 på Politikens Forlag og røg direkte på bestsellerlisten. Den fjerde bog er bestselleren “Farvel Egofest. Og goddag til formål og fællesskaber”, der handler om hvordan vi i dag skal dyrke fællesskabet, og hvilke fire livsformer vi skal bruge for at nå vores mål. Den er baggrunden for hendes bestsellerforedrag af samme navn.

Alt lige fra oplysningsforbund til foreninger, biblioteker, virksomheder, skoler, kommuner, kirker og banker har fundet Emilia van Hauen foredrag om samfundets tendenser relevante. Her er altså en foredragsholder, der kan tilpasse sine foredrag til alle former for arrangører, og gøre det til stående applaus – uanset hvor hun er på besøg.

  Emilia van Hauen foredrag

  SUCCESTYRANNIET – OG VEJEN UD

  • I dag vælger vi selv, hvilket liv vi vil leve. Men friheden betyder desværre, at stress er blevet en folkesygdom og at 20-30% af befolkningen lider af angst og depressioner, mens resten har en hverdag, hvor de konstant føler sig pressede og bagud med det meste. Både på arbejdspladsen og i privatlivet. Men det kan vi gøre noget ved!
  • Dette opløftende og oplysende foredrag giver et overblik over de vilkår, som presser os, og tilbyder en løsning, der kan hjælpe til at øge de gode resultater og ikke mindst arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet. Så I sammen bliver en succes, der gør jer stærkere.

  Hør nærmere om:

  • KPI burde stå for Konstant Pressede Individer
  • Bidrag og relationer er det eneste, der for alvor gør os lykkelige
  • En ny befriende definition af succes og fiasko – der giver overskud
  • De nye fællesskaber handler om lyst, interesse, initiativ og tillid. Og de øger arbejdsglæden og kreativiteten

  Emilia van Hauen foredrag

  GENYZ: FORMÅLSGENERATIONERNE Y & Z – Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan arbejder du sammen med dem?

  • I 2025 vil 75% af arbejdsstyrken udgøres af Generation Y (født 1980-2000). De er drevet af formål, frihed og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever ideelt set som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.
  • Generation Z (født 2000-2010) findes inden for 10 år i alle jobfunktioner – og 50% af deres jobs er ikke engang opfundet endnu! Men de er allerede nu i gang med at skabe deres egne platforme socialt, økonomisk og jobmæssigt.
  • Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil du forstå, hvad der driver disse unge generationer, hvordan du skal motivere og arbejde sammen med dem, og dermed skabe det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen.

  Hør nærmere om:

  • Hvad motiverer dem: Deres værdier, konflikter og længsler
  • Myter og fakta om de unge generationer
  • De 4 krav der styrer dem
  • De 5 ting som de er drevet af – og som du skal kende, for at kende dem
  • Forskellene mellem generationerne Y og Z
  • De unges fællesskaber er neo-tribale. Sådan understøtter du dem

  Emilia van Hauen foredrag

  LADYCOOL – DIT KØN ER EN STYRKE, BRUG DET!

  • Emilias bog ”Ladycool” røg direkte på bestsellerlisten, da den udkom i marts 2014. Foredraget er baseret på bogen og er meget populært i netværk, foreninger, virksomheder med mange kvindelige ansatte og hos kvindelige ledere.
  • Der er en social revolution på vej – og den er til kvindernes fordel!
  • Historisk og kulturelt har det været de arketypiske maskuline dyder, som at være resultatorienteret, handlekraftig, målrettet mm, der har givet mennesker fordele på arbejdsmarkedet. Dem har kvinder også rigeligt af, men det har skabt et arbejdsmarked, hvor 40 procent af al sygefravær skyldes stress, angst og depression.
  • I fremtiden ser vi, at det bliver evnen til at skabe relationer og inkluderende fællesskaber, og at være mere flydende end hierarkisk i sin arbejdsgang, der vil blive efterspurgt. Hvilket er noget, som kvinder i hundredvis af generationer har været trænet i. Og som er nødvendige for at skabe innovative og gode arbejdsmiljøer. Og have gode liv!
  • Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Samt sætter skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til.

  Hør nærmere om:

  • Hvad kvinder kulturelt og historisk er knyttet til – og hvordan det kan bruges magtfuldt
  • Hvad ladycool betyder – og hvorfor det er fremtiden
  • De 4 sætninger, som virker befriende og forløser potentialet
  • Den vigtigste overbevisning, som kvinder skal have, for at forandre samfundet.  Og øge deres egen livskvalitet
  • Foredraget er baseret på bestselleren af samme navn. Læs introkapitlet HER

  Emilia van Hauen foredrag

  FARVEL EGOFEST/ SAMSKABELSE & CO-CREATION

  • Fremtiden tilhører de organisationer, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af…alt! Fra hierarkier, fag og køn til erfaringer, uddannelse og alder. Og som tør have et klart formål, der rækker udover bundlinje og hverdag. Neo-tribale fællesskaber er den måde, som de fremtidssikrede organisationer arbejder sammen på, og kreativitet hos den enkelte og i gruppen er det bærende element, hvis vi skal klare os godt i en kompleks tidsalder, der er præget af hård konkurrence.
  • Med andre ord handler det om SAMSKABELSE (eller co-creation, som det oprindeligt hedder).
  • Allerede i 2009 beskrev Emilia van Hauen hvad co-creation/samskabelse er i bestselleren, Farvel egofest, og hun sætter det i samspil med andre nye betydende vilkår, så I får et overblik over de vigtigste tendenser – og sådan at I med fordel kan bruge dem. Find også ud af, hvorfor vi danskere har et stort forspring i det spil!
  • Foredraget fortæller på en underholdende og overskuelig måde, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens organisationer, og hvordan man kan bruge dem bedst muligt. Det vil også præsentere dig for de 4 livsformer (egofester, guruist, voksencool og co-creator) der er mest udbredt, og hvordan jeres organisation fordeler sig på dem, kan I teste gratis.
  • Foredraget er baseret på Emilia van Hauens bestseller, Farvel egoefest, der foreløbig er kommet i 3. oplag. Det er fyldt med konkrete eksempler og vedkommende historier og inddrager altid deltagerne.

  Emilia van Hauen foredrag

  Tendenser i tiden

  • Hvad du skal vide om den tid du lever i – og det der er på vej?
  • Hvilke megatrends dominerer verden i dag? Hvordan påvirker de mig? Og os som fællesskab? Hvordan kan jeg bruge dem positivt? Og hvad skal jeg være bekymret for?!
  • Du får et særligt tilrettet foredrag med fokus på din virkelighed.
  • Emnerne spænder fra identitet, teknologi, forbrug, købsadfærd, fællesskaber, økonomi, arbejdsliv, generationerne og meget mere. Kontakt os, og vi sammensætter det helt rigtige foredrag til dig og din organisation!

  Emilia van Hauen foredrag

  Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital ….Lidt ligesom Kurt Thorsen og Angelina Jolie!

  • Hvis du kan svare “Ja” til følgende…

  – Vil du have mere gennemslagskraft?
  – Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
  – Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift (hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
  – Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?

  • …så bør du dyrke din erotiske kapital!
  • Denne opløftende peptalk til såvel mænd som kvinder viser på humoristisk og interessant vis, hvordan vi kan gøre dagligdagen sjovere, mere spændende og især mere social ved at dele endnu mere og bedre ud af os selv. Det handler om, at vi skal lære at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som går sin sejrsgang over hele verden.
  • Og få svaret på, hvad Kurt Thorsen laver i selskab med Angelina Jolie! For nej, erotisk kapital er langt fra (altid) medfødt…
  • Foredraget er målrettet begge køn og til en bred målgruppe. Det kan bruges til alt fra (større) seriøse konferencer, lederfora, interne og eksterne arrangementer – gerne på tværs af afdelinger – og som optakt til mere festlige lejligheder.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Emilia van Hauen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Emilia van Hauen

Foredragsemner med Emilia van Hauen