Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Emilia van Hauen

Kultursociolog, bestyrelsesmedlem og forfatter

Emilia van Hauen er ubetinget en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og citerede kultursociologer, hvad angår tidens trends og sociale tendenser i samfundet. Emilia formidler professionelt og humoristisk sine særdeles aktuelle foredrag på en entusiastisk og befriende måde, samtidig med hun involverer sine deltagere i dialogen og den efterfølgende debat. Det er uhøjtideligt, troværdigt og tankevækkende.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Emilia van Hauen er en nærværende og rutineret formidler, der underholdende og professionelt leverer sin store viden om tendenser, præsenteret på en spændende måde gennem dialog, der inddrager publikum og begejstrer. Involveringen af publikum og Emilias charmerende personlighed skaber en fantastisk dynamik i de fyldte sale, og deraf ønsker både arrangører og deltager ofte længere tid i selskab med Emilia.

 

ET FOREDRAG MED EMILIA VAN HAUEN GIVER DIG

 • Et skarpt, anderledes og tankevækkende blik på vores tid og dens udfordringer – serveret med humor og vedkommende fortællinger
 • En meget nærværende foredragsholder, der altid inddrager publikum med både lune og refleksion
 • Veldokumenteret viden og nye spændende begreber, der er informerende, inspirerende og ofte provokerende på den levende måde

Emilia van Hauen er kultursociolog (cand.scient.soc) og HD(A). Emilia van Hauen skriver fast for flere landsdækkende medier og bliver ofte brugt som kommentator både herhjemme og i udlandet. Hun er foruden bestyrelsesmedlem i Messecenter Herning og Danbolig Niels Hald.

Emilias bog ”Succestyranniet – og vejen ud” (2017) er den sjette i rækken og er blevet yderst godt modtaget. Hendes femte bog “Ladycool – dit køn er en styrke, brug det!” udkom i marts 2014 på Politikens Forlag og røg direkte på bestsellerlisten. Den fjerde bog er bestselleren “Farvel Egofest. Og goddag til formål og fællesskaber”, der handler om, hvordan vi i dag skal dyrke fællesskabet, og hvilke fire livsformer vi skal bruge for at nå vores mål. Den er baggrunden for hendes bestsellerforedrag af samme navn.

Alt lige fra oplysningsforbund til foreninger, biblioteker, virksomheder, skoler, kommuner, kirker og banker har fundet Emilia van Hauen foredrag om samfundets tendenser relevante. Her er altså en foredragsholder, der kan tilpasse sine foredrag til alle former for arrangører, og gøre det til stående applaus – uanset hvor hun er på besøg.

  GENERATIONERNE Y & Z: Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan arbejder du sammen med dem?

  • I 2025 vil 75% af arbejdsstyrken udgøres af Generation Y (født 1980-2000). Og Z’erne (født 2000-2010) er lige i hælene på dem. De er drevet af formål, frihed og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever ideelt set som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.
  • Generation Z findes inden for 10 år i alle jobfunktioner – og 50% af deres jobs er ikke engang opfundet endnu! Men de er allerede nu i gang med at skabe deres egne platforme socialt, økonomisk og jobmæssigt.
  • Foredraget viser jer, hvordan I kan lave generationskløften om til en generationsbro.
  • Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil du forstå, hvad der driver disse unge generationer, hvordan du skal motivere og arbejde sammen med dem, og dermed skabe det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Det tager bla. udgangspunkt i hendes bog, Succestyranniet – og vejen ud (2017).
  • Foredraget er populært til konferencer, kundearrangementer og afdelingsmøder, samt i ledergrupper.
  • Hør om disse 4 afgørende områder: (1) identitet, (2) relationer & fællesskaber, (3) bidrag & (livs)karriere, (4) ledelse.

  Få indsigt i:

  • Hvad motiverer Y&Z’erne? Og hvordan tiltrækker og fastholder man dem?

  • Myter og fakta om de unge generationer

  • 50% af deres jobs er ikke opfundet endnu – jobmarkedet bliver revolutioneret!

  • De 4 krav de er underlagt for at opleve succes (tror de)

  • De unges fællesskaber  er neo-tribale. Hvad betyder det? Og hvordan skaber man dem?

  • Ledelse: Hvad virker, og hvad virker slet ikke!

  Emilia van Hauen foredrag

  DU ER ALDRIG ALENE… – Altid på. Altid social. Altid urolig!

  • Holder det ikke snart op? Hvornår får jeg fri fra det konstante pres? Hvornår stopper jeg med at føle mig overvåget? Og de andre – er jeg alene om at føle sådan? ALDRIG!
  • Det er det uhyggelige svar på spørgsmålene. Afmagten er et af de grundvilkår, som det digitale samfund byder os. For ingen kan for alvor gennemskue, hvad der er på færde. Og hvad der er på vej.
  • Det har konsekvenser. Tallene taler for sig selv:
   50% lider af stress – og stress er i dag en folkesygdom!*
   20% lider af depressioner*
   20-30% lider af angst*
   20% lider af søvnløshed
   10-15% af de unge lider af selvskadende adfærd
   Ensomheden er stigende
   Jamen – hvor skal det ende?!
  • ET BEDRE STED. MEN DET ER OP TIL OS.
   For netop nu er vi som samfund i gang med at vågne op til, hvordan vi kan bruge alle de fantastiske digitale muligheder vi har, til at øge vores livskvalitet. I stedet for at gøre mennesker til maskiner. Især skal vi være obs på de unge i samfundet, for de lider mere end nogen unge generationer før dem. Foredraget stiller skarpt på hvilke udfordringer vi som moderne mennesker har i en digital tidsalder. Samt giver indsigter i, hvad der skal til for, at vi både som individer føler en grundlæggende ro i vores egen eksistens. Og sætter spotlyset på hvilke typer af fællesskaber, som vi gør klogt i at dyrke, så vi alle får det bedre. Sammen.
  • FÅ INDSIGT I:
   Hvad fremtiden bringer: Muligheder og udfordringer
   Sådan skaber vi lykkelige og sunde liv – sammen
   De nye fællesskaber handler om lyst, interesse og tillid. Og de øger arbejdsglæden og kreativiteten.
   KPI burde stå for Konstant Pressede Individer (og ikke for Key Performance Indicators)
   Generationerne Y&Z lider. Sådan mindsker ledelsen generationsgabet.
  • Gennem rørende fortællinger, interessante eksempler og masser af fakta (og lidt humor 😊) får I inspiration og viden til en bedre hverdag – med større ro, samhørighed og glæde. Foredraget er bla. baseret på Emilias seneste bog, Succestyranniet – og vejen ud (2017).

  *Ifølge NFA, Psykiatrifonden & Statens Institut for Folkesundhed.

  Emilia van Hauen foredrag

  Ustyrlige kvinder har det sjovere! Vil du med i klubben?

  • Kvinder har traditionelt været styret af samfundet i deres seksualitet, skønhed og socialitet. Det har begrænset de fleste i både at opnå en selvstændig økonomi og magt.
  • Heldigvis er historien fuld af ustyrlige kvinder! Som har flyttet verden og stadig gør det – mens de selv har det sjovere! De er nemlig ustyrlige af andres forestillinger, tidens strukturer og værdier, mænds forventninger og alt andet, som kunne sætte kvinder i en boks – både dengang. Og nu.
  • Det kræver dog sin kvinde at være med til at bryde normer og skabe en ny kultur. Og det er derfor, at vi skal være flere om at gøre det. Sammen. Så vi alle kan blive medlemmer af Ustyrlige Kvinders Klub. Det handler om at sige farvel til frygten – især den tillærte af slagsen – og i stedet sige JA til at se livet som et eksperiment, så vi får max ud af det. Ustyrlige kvinder er nemlig ofte super inspirerende, sjove, levende og spændende at være sammen med. Fordi de tager imod livet med åbenhed og glad forventning om at bidrage ind i det med deres egen originalitet.Til gengæld har de ikke så travlt med at forsøge at reproducere alt det kendte, det pæne, det forudsigelige, det kontrollerede, det til tider meget, meget…kedelige. Og være så pokkers ”rigtige”.
  • FÅ INDSIGT I:
   Seksualitet. Skønhed. Socialitet. De 3 livsområder, som kvinder har været styret i.
   De 4 befriende sætninger, der forløser alle kvinders sjæl
   Den vigtigste overbevisning, som kvinder skal have, for at forandre samfundet
   Inspirerende eksempler på ustyrlige kvinder i verdenshistorien.
  • Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Samt sætter skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til. Foredraget er baseret på min bestseller LADYCOOL. Dit køn er en styrke – brug det.
  • Læs intro-kapitlet til bogen LADYCOOL lige HER.
  • Et lille udpluk af artikler: Femina: De Ustyrlige Kvinder, Ladycool/Børsen, JP/Ladycool, Femina/Ladycool.

  Emilia van Hauen foredrag

  EROTISK KAPITAL: BLIV RIG, MAGTFULD OG ELSKET!

  • Hvis du kan svare “Ja” til følgende…

  – Vil du have mere gennemslagskraft?
  – Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
  – Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift (hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
  – Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?

  • …så bør du dyrke din erotiske kapital!
  • Denne opløftende peptalk til såvel mænd som kvinder viser på humoristisk og interessant vis, hvordan vi kan gøre dagligdagen sjovere, mere spændende og især mere social ved at dele endnu mere og bedre ud af os selv. Det handler om, at vi skal lære at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som går sin sejrsgang over hele verden.
  • Og få svaret på, hvordan du opbygger erotisk kapital! For nej, erotisk kapital er langt fra (altid) medfødt…
  • Foredraget er målrettet begge køn og til en bred målgruppe. Det kan bruges til alt fra (større) seriøse konferencer, lederfora, interne og eksterne arrangementer – gerne på tværs af afdelinger – og som optakt til mere festlige lejligheder.

  Emilia van Hauen foredrag

  FARVEL EGOFEST/ SAMSKABELSE & CO-CREATION

  • Fremtiden tilhører de organisationer, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af…alt! Fra hierarkier, fag og køn til erfaringer, uddannelse og alder. Og som tør have et klart formål, der rækker udover bundlinje og hverdag. Neo-tribale fællesskaber er den måde, som de fremtidssikrede organisationer arbejder sammen på, og kreativitet hos den enkelte og i gruppen er det bærende element, hvis vi skal klare os godt i en kompleks tidsalder, der er præget af hård konkurrence.
  • Med andre ord handler det om SAMSKABELSE (eller co-creation, som det oprindeligt hedder).
  • Allerede i 2009 beskrev Emilia van Hauen hvad co-creation/samskabelse er i bestselleren, Farvel egofest, og hun sætter det i samspil med andre nye betydende vilkår, så I får et overblik over de vigtigste tendenser – og sådan at I med fordel kan bruge dem. Find også ud af, hvorfor vi danskere har et stort forspring i det spil!
  • Foredraget fortæller på en underholdende og overskuelig måde, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens organisationer, og hvordan man kan bruge dem bedst muligt. Det vil også præsentere dig for de 4 livsformer (egofester, guruist, voksencool og co-creator) der er mest udbredt, og hvordan jeres organisation fordeler sig på dem, kan I teste gratis.
  • Foredraget er baseret på Emilia van Hauens bestseller, Farvel egoefest, der foreløbig er kommet i 3. oplag. Det er fyldt med konkrete eksempler og vedkommende historier og inddrager altid deltagerne.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Emilia van Hauen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Emilia van Hauen

Foredragsemner med Emilia van Hauen