Henter Indhold ...

Chris Minh Doky

Komponist, jazz-bassist og foredragsholder

Chris Minh Doky har igennem mere end to årtier kontinuerligt været én af en af verdens mest efterspurgte og anerkendte jazzsolister. Han er kendt for sin unikke og innovative tilgang til sit instrument, kontrabassen. Hans tilgang som solist, producer, orkesterchef og kunstnerisk leder har også gjort Chris Minh Doky til en efterspurgt foredragsholder, både i erhvervslivet, det offentlige og hos uddannelsesinstitutioner og foreninger.

 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Chris Minh Doky er én af de få danske jazzmusikere som for alvor er brudt igennem internationalt. I 2016 udgav han bogen “Nærvær”, hvor han inspirerer med sine erfaringer og metoder, der udspringer fra musikkens organisme, og hvorledes disse kan implementeres på alle dele af livet.

Sideløbende det aktive liv scenen er han også aktiv, bag den. Chris Minh Doky har bl.a. været leder i DR’s orkesterafdeling, leder af adskillige musik-, TV- og kulturproduktioner i ind- og udland samt direktør for sit eget produktionsselskab.

Chris Minh Doky har en passion for, at dele metoder fra musikkens verden. Vise hvordan man med en musikalsk tilgang kan opnå et bedre sammenspil og nærvær. Både med sine kollegaer men også som individ i en stadig mere hektisk hverdag. Et orkester der ikke spiller sammen vil hverken være givende at spille i – eller lytte til.

Chris Minh Doky foredrag er inspirerende og tankevækkende og de egner sig især godt til organisationer og virksomheder, der ønsker at forbedre deres arbejdsglæde og samarbejdet mellem medarbejderne.

  Chris Minh Doky foredrag

  Find nærværet

  • Oplev Chris Minh Dokys personlige og ærlige foredrag om at miste sig selv i manglende nærvær. Hvordan skaber man nærvær i sit liv? I foredraget, der tager afsæt i Chris’ anmelderroste bog Nærvær, forsøger han at finde svar på dette spørgsmål. I jagten på svaret fortæller han med humor, indlevelse og på rørende vis sin livshistorie blandet med sin musikalske opdagelsesrejse – en lang rejse med op- og nedture.
  • Tidligt fandt Chris Minh Doky ud af, at han havde et særligt musikalsk talent, og ikke mindst at hans enorme musikalske nærvær gjorde ham til en af de helt store efterspurgte stjerner. Det nærvær han intuitivt følte og levede i musikken, formåede han dog ikke udenfor musikken. Ligeså stærkt som hans karriere voksede, ligeså stejlt gik det nedad i hans personlige liv. Lige så stor sammenhørighed han følte i musikken, lige så fremadgjort følte han sig i livet udenfor. Det endte i stress, angst, skilsmisse og derouter, der ikke kun truede hans kærlighed til musik, men også nær havde slået ham ihjel.
  • Med en kombination af sin erfaring og tilgange fra musikkens nærvær, terapi og fysisk træning begyndte Chris at genopbygge sit liv på ny, og at genfinde livsgnisten og glæden til et sted, hvor han i dag er fri fra den stress, der førte til angst. I dag føler han den samme samhørighed med livet, som han gør i musikken. Den proces lærte ham, hvordan man ved at turde give slip og lave flere fejl kan blive bedre til at være til stede i nuet og opnå større nærvær i alle aspekter af livet.
  • Chris berører i foredraget svære og følsomme emner som angst og stress, som han selv har haft inde på livet, men i en munter tone og uden alvoren går tabt, og han kommer med sit personlige bud på, hvordan man opnår en følelse af mening, formål og glæde via nærvær i livet.

  Chris Minh Doky foredrag

  Et liv med musik

  • En inspirerende fortælling om, hvad vi kan lære af musikkens verden, til en bedre forståelse og større nærvær i livet.
  • Via en spændende fortælling om Chris Minh Dokys vej fra barndommens Nørrebro i København til allerforreste række af den internationale musikscene, giver den kendte jazzbassist konkrete eksempler på redskaber fra musikkens verden, som kan bruges på alle dele af livet. Metoder der kan inspirere og hjælpe til en større mening og stærkere forbindelse til sig selv og omverdenen.
  • Indeholder musikalske indslag, men kræver ikke musikerfaring/-forståelse.
  • Varighed: 60-90 minutter.

  Chris Minh Doky foredrag

  Ægte Sammenspil

  • Hvordan optimerer man samarbejde? Hvordan opnår man en dybere mening i sit arbejde?  Hvordan undgår man at føle sig fremmedgjort i sit arbejdsliv?
  • Med afsæt i Chris Minh Dokys mangeårige internationale musikkarriere, lærer vi at kende forskel på det at have ægte sammenspil og det blot at agere samtidigt. Hvad er forskellen, faldgruberne og gevinsten? Med Chris’ indlevende fortælleform præsenteres vi for metoder, der kan få samarbejdet til at ‘swinge’. Teknikker der kan give os mening i vores egen rolle og dermed finde glæden ved samarbejdet.
  • Foredraget henvender sig primært til organisationer og virksomheder, der ønsker at optimere samarbejde og arbejdsglæde blandt deres medarbejdere.
  • Kræver ikke musikerfaring/-forståelse. Kan evt. indeholde musikalske indslag.
  • Varighed: 30-45 minutter.

  Chris Minh Doky foredrag

  Ægte sammenspil – et foredrag om forandringsledelse og samarbejdsglæde

  • I dette foredrag bruger Chris Minh Doky sin mangeårige erfaring fra sin musikalske karriere til at sætte jeres virksomhedsledelse under lup og komme med eksempler på, hvordan I kan optimere medarbejdernes samarbejdsglæde og samspil.
  • Som i et orkester skal alle parter spille sammen i en organisation for at opnå det optimale samspil. Alle i orkestret har en afgørende rolle i samspillet, det gælder både dem ”på gulvet”, solisterne, dirigenterne og ledelsen af orkestrets forretning. På samme måde som den enkeltes deltagelse i orkestret giver mening for det samlede udbytte og samspillet som helhed, har alle medarbejdere en rolle i virksomheden, der influerer på virksomhedskulturen og organisationens samspil som helhed. Det er vigtigt for den enkelte medarbejders arbejdsglæde og trivsel, at dennes bidrag hele tiden opleves som meningsfuldt og at vedkommende oplever at gøre en markant forskel for gruppen og for slutresultatet. Det er essentielt både på et personligt plan, men også for de kollegaer og den ledelse man skal spille sammen med.
  • I foredraget giver Chris Minh Doky publikum værktøjer til, hvordan den enkelte kan tilgå sit arbejde, socialt og praktisk, med mere nærvær, og hvordan vi med fordel kan lære at løfte i flok. Det er dog ikke nok, at orkestret har en følelse af at spille godt sammen, men publikum skal også mærke det. På samme måde er en virksomheds kunder og eksterne interessenter ikke bare passive modtagere, men aktive deltagere i det samlede output. Når symbiosen mellem et sammenspillet orkester, orkesterledelse og publikum går op i en højere enhed, så er det man kan flyve.
  • Foredraget er baseret på Chris Minh Dokys metoder fra sin karriere som musiker, solidt, dirigent, komponist og producer, men også fra sit arbejde som leder i blandt andet DR’s orkesterafdeling.
  • Derudover kan foredraget skræddersyes til jeres virksomhed og egner sig til de virksomheder, der gerne vil optimere deres ledelse og samarbejdsglæde.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Chris Minh Doky

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Chris Minh Doky

Foredragsemner med Chris Minh Doky