Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Geeti Amiri

Forfatter, debattør og foredragsholder

Mønsterbryder, systemkritiker og markant meningsdanner er nogle af titlerne, der følger i hælene på Geeti Amiri, når hun markerer sig i samfundsdebatten. Hun har igennem de sidste par år markeret sig i den offentlige debats betændte emnefelt, der gælder integration, ligestilling og religion og blevet gjort til skydeskive for kritiske røster fra det politiske højre og venstre, i minoritetsmiljøerne og ude i majoritetssamfundet. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Ved brug af sin personlige historie, der har rødder i Kabul til en opvækst på bunden af samfundet i København, giver Geeti Amiri det danske samfund et indblik i, hvordan et liv mellem to verdener skabes, som alt for ofte er præget af kulturopgør og familieoprør.

Geeti Amiri er forfatter til den anmelderroste selvbiografi Glansbilleder, der beskriver hendes familieforhold og opvækst som flygtning i først Indien og siden Danmark og behandler temaer som frihedsberøvelse, storebroderens vold og hendes tvangsfjernelse fra hjemmet, ophold på krisecenter og om sin splittelse mellem dansk og afghansk kultur.

Igennem sin tid i den offentlige debat har Geeti Amiri været tilknyttet Berlingske og nu på Ekstra Bladet, som fast blogger, udover hendes jævnlige optræden i øvrige debatspalter med indlæg, der ofte fører til heftige diskussioner, særligt hos danskere med anden etnisk baggrund. Derudover er to dokumentarer blevet til på baggrund af Geeti Amiris kamp for selvstændighed og frigørelse, hhv. “Den Anden Kvindekamp” og “Kvinde, kend din plads”, på DR2, hvor hun har åbnet op for offentligheden om bl.a. hendes personlige historie om et liv med social kontrol og æresrelateret vold.

Geeti Amiri har derudover været radiovært på sit eget P1 program, ‘Geetisk råd’, hvor hun sammen med et råd af forskellige mennesker løser dilemmaer og udfordringer, der opstår ved at vokse op mellem to kulturer.

Geeti har valgt at lægge rollen som radiovært på hylden og nedtonet sin deltagelse i den offentlige til fordel for læreruddannelsen, som hun påbegynder i 2018.

Geeti Amiri har rig erfaring med at tale til store forsamlinger af mennesker om flygtningeproblematikken, kvindekamp i minoritetsmiljøer, SystemDanmark, det tavse ungdomsoprør i minoritetsmiljøerne i Danmark og mediernes glorificering af “præmieperkere”, som danner grundlag for et garanteret spændende foredrag med højt til loftet, hvor holdninger på tværs kan mødes og brydes.

Geeti Amiri foredrag er kendetegnet ved markante observationer og skarpe holdninger.

  Geeti Amiri foredrag

  Glansbilleder

  • I dette livsbekræftende foredrag tager Geeti Amiri afsæt i sin selvbiografi “Glansbilleder”, som udkom i november 2016. Bogen såvel som foredraget er Geetis barske, rørende og personlige beretning om, hvordan hun er brudt ud af et liv som afghansk kvinde for at skabe egen tilværelse som dansk kvinde.
  • Med udgangspunkt i sin debutbog og meningdannervirke handler Geeti Amiris foredrag om de svære kultursammenstød og hvad prisen er for frihed, for at følge sit hjerte, som ung kvinde med muslimsk minoritetsbaggrund.
  • Foredraget er oplagt til skoler, oplysningsforbund, biblioteker, kommuner og andre organisationer, der har brug for en skarp, kompetent debattør og kritiker med en stærk og vigtig baggrundshistorie.

  Geeti Amiri ordstyrer

  Ordstyrer, moderator og paneldebattør

  • Geeti er en yderst kompetent, erfaren og skarp ordstyrer og moderator, der kan skabe overblik ved dit arrangement eller deltage i paneldebatter.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Geeti Amiri

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Geeti Amiri

Foredragsemner med Geeti Amiri