Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Jason Watt

Foredragsholder og tidligere professionel racekører

Jason Watt holder foredrag, der bygger på hans personlige fortælling som privatperson og sportsmand, før og efter den ulykke, der med ét satte en stopper for hans professionelle karriere som racerkører og ændrede hans liv for altid. Foredragets nøgleord er motivation, vilje og dét at sætte sig mål og fighte for at nå dem. Jason Watt foredrag er på én gang motiverende, underholdende og sætter gang i tilhørernes refleksioner.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jason Watt er kendt fra motorsportsverdenen som professionel racerkører, hvor han fik sin debut i 1980, kun 10 år gammel. I årene derefter stod titler og trofæer inden for motorsporten i kø. Hans karriere og liv kører på skinner indtil han i 1999 er ude for en tragisk motorcykelulykke, der ender med at koste ham førligheden. I dag er han lam fra brystet og ned.

Jason Watt er med sin personlige og gribende historie en af de mest populære og motiverende foredragsholdere. Han har 20 års erfaring som foredragsholder, hvor han gennem årene har inspireret utallige arbejdspladser, private som offentlige, og sat gang i refleksionerne, hvad enten det er hos ledere eller medarbejdere. Jason skræddersyer altid sine foredrag til jeres organisations behov inden for rammerne af det han taler om.

Derudover er Jason en efterspurgt foredragsholder ved de åbne arrangementer med billetsalg, da han med sit navn og sin personlige og livsbekræftende historie ofte trækker mange publikummer til sine foredrag – et foredrag der handler om meget mere end motorsport, men om livskrise, motivation, viljestyrke og hvordan man får det bedste ud af det, når tilværelsen ser allermest sort ud.

De fleste mennesker ville have givet op og mistet lysten til livet, men Jason besluttede, at hans handicap ikke skulle holde ham væk fra motorsporten. Han kæmpede sig tilbage og allerede et år efter ulykken var han at finde på startlisten i DTC (den danske motorsports superliga – Danish Touringcar Championship) – men nu i en håndbetjent racerbil med special-gearkasse, skifteknapper på rattet og håndbremse. I samme løb kommer Jason øverst på skamlen i 2002 og samtidig den første og eneste person med handicap, der vinder et nationalt mesterskab.

I løbet af sin flotte karriere nåede Jason Watt i 1985 at blive danmarksmester i karting og året efter nordisk mester. I 1992 skiftede han til Formel 1, og fik sin debut i Formel Ford 1600 klassen og Formel Ford 1800. I årene 1994 og 1995 topper Jason Watts professionelle karriere for alvor, og han hiver titler hjem som engelsk mester og verdensmester i Formel Ford og Europamester i Opel Lotus, og han bliver et kendt ansigt ikke bare i motorsportsverdenen, men hos hele ”familien Danmark”.

I dag har Jason Watt stoppet sin egen aktive karriere, men han er stadig stærkt involveret i sporten, nemlig i rollen som teamchef for sin søn Noah, der stormer frem på internationalt plan i go-cart. Der hvor det hele begyndte for Jason. Jason var også idémand og coach på TV2-programmet ”Jason og soldaterne”, der løb over skærmen foråret 2013, hvor han hjalp nogle benamputerede soldater med at komme ud at køre racerbil. Siden har han medvirket i flere tv-programmer som fx “Gear og Lir” og senest på programmer ”Moderne Mirakler” på DR2.

Jason Watts foredrag handler ikke kun om hans egen kamp tilbage til livet, men drager paralleller til nogle af de udfordringer vi møder på både privat- og jobfronten, og hvordan man bedst tackler modgang, kommer styrket gennem udfordringer, sætter sig mål og kæmper for dem.

  Jason Watt foredrag

  Fordi jeg vil!

  • Oplev et foredrag med én af Danmarks bedste racerkørere gennem tiden. Som tilhører kommer du hele følelsesregistret igennem. Trods Jason Watts barske historie, leveres foredraget med masser af humor, charme og nærvær.
  • Foredraget ”Fordi jeg vil!”  tager udgangspunkt i Jason selvbiografi  af samme navn, som er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Sjak Svendstorp. Bogen blev straks en bestseller og toppede de fleste bog-hitlister i Danmark.
  • “Fordi jeg vil” er et inspirerende foredrag om mod, viljestyrke, engagement og dét at arbejde fokuseret på at nå sine mål via vedholdehed og ikke mindst viljen til at VILLE.
  • Vindermentalitet, vilje og betydningen af at sætte sig nogle mål, små som store er nøgleordene for foredraget, med udgangspunkt i Jasons måde at tackle tilværelsen på, hvor han fortæller om sin egen kamp tilbage til livet. Om et comeback i motorsporten, der gennem årene havde lært ham, at selv håbløse situationer kan vendes til sejre.
  • Jason Watt fortæller åbenhjertigt om tankerne i den svære tid efter sin motorcykelulykke, der gjorde ham lam fra brystet og ned. Men også omkring det, at livet selv i dag, hvor han på mange måder har overvundet sit handicap – set udefra i hvert fald -, ikke altid er den solstrålehistorie, vi alle kender fra blade og TV. Ikke mindst når det gælder det faktum ikke at være i stand til at være en fysisk aktiv far til sine tvillinger.

  Jason Watt foredrag

  Vindermentalitet og vilje

  • Oplev et levende og underholdende foredrag om motivation, vilje og vindermentalitet. Med smittende begejstring fortæller Jason Watt om, hvordan du og dine kolleger sikrer, at den daglige arbejdsglæde er i top. Indimellem kan det knibe med motivation, og her giver Jason ud af sine bedste råd og teknikker til, hvordan du genfinder gejsten.
  • Mød manden, der har en livsglæde, motivation og vindermentalitet ud over det sædvanlige. Med mottoet, “Du rejser dig ikke ved benene alene, men ved den kraft, der sidder mellem ørerne”, starter han hver dag i fuld fart og højt humor.
  • Jason Watt er fortaler for, at vi motiverer os selv af sted på jobbet i vores bedste udgave – hver dag! Og får det bedste ud af dagen – uanset hvad den bringer!
  • Sug til dig, når den tidligere verdensmester inspirerer dig til at sætte ord på, hvad der motiverer dig. Herigennem kan du sikre en sjov arbejdsdag og mærke forskellen, når du er direktør i dit eget liv.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jason Watt

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jason Watt

Foredragsemner med Jason Watt