Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev et foredrag om forbrug og livsstil, der på én gang er faktaorienterede og underholdende

Julia Lahme

Julia Lahme

Ekspert i Gift ved første blik . Forfatter, direktør, skribent, cand. mag. i etnologi og livsstilsekspert - Foredrag om alt fra familieliv til karriere og forbrugertrends.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Velstruktureret og tilpasset målgruppen - levede helt op til forventningerne!"

Anne Busk Olsen - Erhvervskvinder.dk Se alle referencer

Et foredrag med Julia Lahme giver dig

  • En skarp kommunikatør der giver dig oplysning, aha oplevelser og en masse brugbar viden
  • Et sjovt og vedkommende foredrag om danskerne, vores forbrugsvaner og måder at være i verden på
  • Mulighed for et skræddersyer foredrag ud fra jeres konkrete ønsker og inden for den givne branche
Uforpligtende forespørgsel på Julia Lahme

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Julia

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i Etnologi. Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV2 og TV2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie.

Julia Lahme er en ivrig debattør, glad for dessert og kager, men allermest for at kunne nørde igennem indenfor livsstilsområdet, og for sit arbejde, som handler om at omsætte viden om forbrugertendenser på en måde der kan bringe virksomheder i kontakt med danskerne så budskaber, tendenser og viden bliver hørt og brugt.

Hun har udgivet den selvstændige opfølger til Hvor Lagde Jeg Babyen, nemlig Det Er Bare En Fase, om hvad der sker, når barnet bliver teenager.

Et foredrag med Julia Lahme giver dig

  • En skarp kommunikatør der giver dig oplysning, aha oplevelser og en masse brugbar viden
  • Et sjovt og vedkommende foredrag om danskerne, vores forbrugsvaner og måder at være i verden på
  • Mulighed for et skræddersyer foredrag ud fra jeres konkrete ønsker og inden for den givne branche

 

Se foredrag med Julia Lahme

Julia Lahme foredrag

Gør generationsmødet på arbejdspladsen til en succes

På rigtigt mange virksomheder oplever man i disse år, at en af de store udfordringer er at få mødet mellem generationerne til at lykkes. Der opstår ofte situationer, som ikke kan forklares med kompetencer, men som nærmest ligner store grundlæggende kulturforskelle mellem generationerne.

Rekrutteringen bliver kompliceret det samme gør fastholdelsen af medarbejdere, den generelle medarbejdertilfredshed og ikke mindst: Innovationen.

I Julia Lahmes medrivende foredrag serveres fem enkle genveje til at arbejde med og mellem generationerne med fokus på, hvad det så er, vi kan lære af hinanden.

Julia Lahme foredrag

TRENDFOREDRAG: Hvordan påvirker fremtiden dig?

Dette trendforedrag viser hvor vi er på vej hen, men også hvorfor og ikke mindst: Hvordan. For hvilke strømninger kommer til at flytte og bevæge os, uanset om vi vil eller ej? Og hvor kommer de fra? Hvorfor opfører vi os anderledes til næste år end vi gjorde i år? Foredraget handler om vores forbrug, kommunikation, salg, budskaber, vaner og forventninger, og er spækket med helt konkrete eksempler på hvordan vi kommer til at tænke, agere og handle i fremtiden.

Foredraget giver dig ahaoplevelser, indsigter og måske endda selvindsigt, og kan justeres branchespecifikt efter behov. Det er et klogt, sjovt og medrivende (fagligt) indspark, som skaber grundlag for fornyelse, nye indsigter og strategisk arbejde – og er samtidig vedkommende, udfordrende og underholdende.

Julia Lahme foredrag

Foredrag målrettet din branche

Julia Lahme tilbyder også branchemålrettede foredrag, hvor hun skræddersyer et foredrag ud fra jeres konkrete ønsker, ligesom hun taler om forbrug og tendenser inden for den givne branche.

I kraft af sin mangeårig erfaring med forbrugertrends, mode, mad. livsstilsprodukter og meget mere, er Julia Lahme den oplagte foredragsholder til et jer, der gerne vil gøres klogere på samfundets tendenser, og med dette skræddersyede foredrag får I en helt unik oplevelse.

Julia Lahme foredrag

Forbrug & Fremtid: Trendforecast

Din genvej til fremtiden

Hvad vil have værdi for dine forbrugere i de kommende år? Hvem er de, og hvordan ønsker de at du skal være i kontakt med dem?

Hvad sker der med vores indkøbsvaner, ægteskab, kroppe og værdier – hvad vil vi spise og hvorfor? Hvordan kan du i fremtiden kommunikere med  kunder og forbrugere, som ellers ikke hører dig? Det og meget mere er del af Julia Lahmes trendforedrag som giver et unikt indblik i danskernes livsstil og indkøbsvaner lige nu og i fremtiden.

Julia Lahme udgiver hvert år en stor og omfattende trendrapport, som dette foredrag tager udgangspunkt i. Hvert eneste foredrag er unikt og kan tilpasses din branche og de ting, der optager jer særligt lige nu.

Julia Lahme foredrag

Det er bare en fase: Hvad sker der i forældreskabet når ens barn bliver teenager?

Hvor flytter forældrerollen sig hen, og hvad betyder det for hele familien, når man bor sammen med en vulkan, der potentielt kan flytte de tektoniske plader i familien, inden nogen har nået dagens første kop kaffe?

Hvordan sikrer man at familien, forældrene og måske endda teenageren har de bedste muligheder for at trives, lære og møde hinanden? Det har Julia Lahme IKKE alle svar på, men hun har nogle bud på hvordan både teenagere, forældre, små og store søskende, kan lære at danse på vulkaner og forhindre at dørene smækker hårdt i.

Foredraget kommer omkring kulturhistoriske strømninger, som måske kan inspirere til at forstå hvad teenagefasen i dag består af, men også med indsigter til at forstå, hvad det egentligt er, vi kræver af forældreskabet i verden i stadig forandring.

Et overraskende foredrag med personlige betragtninger, eftertænksomhed og den rå mængde humor, der kræves for at komme igennem også denne fase i livet. Sammen.

Hun udgiver i foråret 2022 den selvstændige opfølger til Hvor Lagde Jeg Babyen, nemlig Det Er Bare En Fase, om hvad der sker, når barnet bliver teenager.

Julia Lahme Moderator

Konferencier, moderator & vært

Julia Lahme er en rutineret og medrivende vært, konferencier og moderator, og er samtidig en dygtig interviewer. Julia bliver ofte brugt som moderator og tovholder på konferencer, pressemøder og events, hvor hun samtidig kan bidrage med opsamlinger og perspektiveringer, i særdeleshed indenfor mode, livsstil, helbred, fødevare og forbrugertendenser.  Julias engagement i værtsrollen er stort, og hun sætter en ære i at skabe både sammenhæng og forløb.

Referencer

Julia er virkelig dygtig og en fremragende formidler. Hun ved hvad hun taler om - det er ikke bare noget hun synes - og hun satte mange refleksioner i gang hos os. Tusind tak!

Pernille Grønnemose

Erhvervsstyrelsen

Julia Lahme holdt et meget underholdende og morsomt foredrag, og det så ud til at alle - unge som ældre, kvinder som mænd - havde en fantastisk aften. (Ja, der var faktisk flere mænd til stede!) Julie Lahme havde ingen problemer med at fastholde sit publikums opmærksomhed under hele foredraget, og tiden fløj afsted.

Doris Rossing

Havdrup Kirkes Foredragsrække

Velstruktureret og tilpasset målgruppen - levede helt op til forventningerne!

Anne Busk Olsen

Erhvervskvinder.dk

Godt og relevant fordrag, som kan bruges i vores arbejde.

Tinna Hörrmann

Nordjyllands Politi

Julia er en fantastisk formilder og formåede at fastholde publikums koncentration i en hel time. Meget inspirerende og hendes entutiasme smitter. Derudover er hun god til at "tale" til sit publikum. Derfor mine varmeste anbefalinger.

Annemette Graversen

OptikTeam

Endnu engang tusind tak for det suveræne input til vores kunder i dag. Relevant, nærværende, fyldt med gode eksempler og masser af positivisme. Det overgik alle mine forventninger i den positive retning – kæmpe tak

Tina Byriel Brøndum Rosinski, Marketing Manager.

BÄKO DANMARK.

En absolut god service. Vores foredrag blev booket før corona og skulle have været afholdt mens corona havde godt tag i DK og blev derfor afbrudt. Men med gode aftale og kommunikation undervejs lykkedes det os på bagkant at samle folk til et underholdende foredrag med en veloplagt Julia. Tak for det.

June Strunck Jakobsen

HK Ballerup Rådhus

Super service og rigtig dygtig foredragsholder :-)

Maria Bebe

Gjensidige

Julia Lahme var meget spændende at have som underholdning efter vores generalforsamling. Hun har et godt foredrag om trends og persontyper, som vi alle kunne genkende fra vores egen hverdag. Jeg kan absolut anbefale Julia som foredragsholder.

Jesper Hansen

Frørup Andelskasse

Der er kun kommet positive tilbagemeldinger, det var virkelig godt.

Jane Kvistorf

NCC Danmark A/S
Uforpligtende forespørgsel på Julia Lahme

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Julia Lahme
Julia Lahme

4.75 ud af 5 stjerner

"Velstruktureret og tilpasset målgruppen - levede helt op til forventningerne!"

Anne Busk Olsen - Erhvervskvinder.dk Se alle referencer

Foredragsemner med Julia Lahme