Henter Indhold ...

Julia Lahme

Trendforsker, forfatter, debattør og livsstilsekspert

Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i Etnologi. Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV2 og TV2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Julia Lahme er en ivrig debattør, glad for dessert og kager, men allermest for at kunne nørde igennem indenfor livsstilsområdet, og for sit arbejde, som handler om at omsætte viden om forbrugertendenser på en måde der kan bringe virksomheder i kontakt med danskerne så budskaber, tendenser og viden bliver hørt og brugt.

Derudover er Julia Lahme en skarp kommunikatør og det vil du opleve i hendes foredrag om forbrug og livsstil, der på én gang er faktaorienterede og underholdende. Som tilhører er man derfor, udover oplysning, aha oplevelser og en masse brugbar viden, garanteret nogle gode grin.

  Julia Lahme foredrag

  Find Genvejen til næste år: Hvordan påvirker trends vores forbrug? Hvilke trends er på vej, og hvorfor?

  • Et sjovt underholdende og vedkommende foredrag om danskerne, vores forbrugsvaner og måder at være i verden på. Hvad er forskellen for eksempel på forbrug i Nordjylland og Sydsjælland?, og hvilke typer familier har en trampolin i baghaven? Hvem vasker bil i hånden og hvorfor? Hvorfor sælger buræg stadig i stor stil i nogle dele af Danmark, mens carport og kähler-vaser hører sammen? Hvor går nogle budskaber glat igennem hos nogle af os, mens andre budskaber aldrig bliver hørt?
  • Du får præsenteret fem arketyper, som alle kaster lys over hvordan vi lige nu og her, og i fremtiden kommer til at forbruge netop fordi vi er dem vi er, og forstå hvordan livssyn, valg og fravalg hænger sammen.

  Julia Lahme foredrag

  Livsstilsbingo

  • Foredrag kombineret med masser af viden og mulighed for præmier. Livsstilsbingo er faglig bingo fuld af gode grin og masser af fakta. Vi spiller det klassiske bingo, på knapt så klassiske plader, som kan tilpasses din organisation og behov.
  • Undervejs bliver der leveret masser af viden om forbrugere og forbrugertendenser, overraskende statistikker og relevant fakta om danskerne og deres vaner, uvaner og måder at være i verden på.
  • Livsstilsbingo er et foredrag i højt tempo, med masser af interaktion, fortælleglæde og grin. Livsstilsbingo kan desuden tilpasses din organisation, og ønsker du at Julia tager præmier med, kommer disse oveni honoraret.

  Julia Lahme foredrag

  Foredrag målrettet din branche

  • Julia Lahme tilbyder også branchemålrettede foredrag, hvor hun skræddersyer et foredrag ud fra jeres konkrete ønsker, ligesom hun taler om forbrug og tendenser inden for den givne branche.
  • I kraft af sin mangeårig erfaring med forbrugertrends, mode, mad. livsstilsprodukter og meget mere, er Julia Lahme den oplagte foredragsholder til et jer, der gerne vil gøres klogere på samfundets tendenser, og med dette skræddersyede foredrag får I en helt unik oplevelse.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Julia Lahme

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Julia Lahme

Foredragsemner med Julia Lahme