Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Foredragsholdere om Kriminalhistorie

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kriminalhistorie. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om kriminalhistorie (3)

Help me choose

Om emnet: Kriminalhistorie

  • Kriminalhistorien, også ofte kaldet krimi, er en populær genre, især indenfor litteraturen, men også i høj grad hvad angår film og tv.
  • Den tidligste moderne litterære krimitradition har rødder i bl.a. et par af de store gotiske skrækforfattere, nemlig E. T. A. Hoffmann og Edgar Allan Poe. I dag er genren stærkt repræsenteret både i litteraturen, på film, i tv og på teatret. Der findes også computerspil, rollespil og tegneserier indenfor genren.
  • Typisk tager kriminalhistorier udgangspunkt i en forbrydelse, eller flere, som hovedpersonen, eller hovedpersonerne, forsøger at løse, ofte vha. blandt andet analytisk og psykologisk fremgangsmåde.
  • Foredrag om kriminalhistorie kan handle om genren som helhed, også i et historisk perspektiv, om bestemte forfattere, film eller tv-serier og meget mere.
Request Speaker Fees & Availability