Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Forbrugeradfærd

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forbrugeradfærd. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forbrugeradfærd

  • Foredrag om forbrugeradfærd beskæftiger sig med den adfærd, der kendetegner forbrugere og forskellige forbrugersegmenter i forskellige kulturer og samfundsklasser.
  • Mange firmaer og institutioner, private såvel som offentlige, gør en del ud af studier i forbrugeradfærd, ikke mindst fordi det i mange tilfælde kan være ligefrem afgørende for f. eks. en virksomheds succes, ja ligefrem overlevelse i længden, at vide noget om forbrugernes vaner og adfærd.
  • Der findes en række konsulenter, forfattere og foredragsholdere, der har specialiseret sig i netop forbrugeradfærd, forbrugermønstre og forbrugerkultur, og som samtidig formår at formidle disse studier, f. eks. til gavn for både det offentlige og for erhvervslivet.
  • Et foredrag om forbrugeradfærd kan være særdeles nyttigt i mange sammenhænge, at betragte som en fornuftig og lærerig investering.