Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Forældresamarbejde

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forældresamarbejde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forældresamarbejde

  • Forældresamarbejde kender vi fra daginstitutioner, børnehaver, fritidshjem, SFO, og også fra skoler og, i mindre grad, gymnasier/HF.
  • Når der er tale om børn er det en god idé også at inddrage deres forældre, f. eks. når der indgår elementer af opdragelse og/eller undervisning.
  • Forældresamarbejde vil typisk bestå af forældremøde og mere eller mindre jævnlig kontakt forældre og institution imellem.
  • Foredrag om forældresamarbejde kigger nærmere på dette og relaterede emner.