Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Mobning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mobning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mobning

  • Mobning forbindes ofte med børn og skoler, hvor udsatte ofre oplever en hetz, der kan påvirke dem resten af livet.
  • Men der kan også være mobning på arbejdspladser og i blandt voksne er fænomenet desværre meget udbredt. Det er vigtigt for både medarbejderne og for virksomheden, at der er et ordentligt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig tilpas. Derfor er det så vigtigt med behandlingen af dette emne, da det skaber enorm arbejdsglæde at være foruden.
  • Her findes foredrag om mobning både blandt børn, unge og voksne, hvor det ofte er meget virkningsfuldt at få sat ord på det fra en ekstern foredragsholder.
  • Foredrag om mobning er velegnede både til skoler, hvor man kan sætte fokus på mobning, men det kan også være virksomheder, der vil have fokus på det og som vil øge arbejdsglæden – uden mobning.