Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Globalisering

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Globalisering. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Globalisering

  • Globalisering er en betegnelse for den udvikling, vi oplever i denne tid, hvor nationer og geografisk adskilte grupperinger nærmer sig hinanden kulturelt, politisk og økonomisk.
  • Det byder på en række muligheder for samarbejde og udveksling, men det giver også en masse udfordringer – ikke mindst i form af en åbning af markederne, hvor priser nemt bliver presset fra udenlandske aktører.
  • Derfor er foredrag om globaliseringens muligheder og farer også så efterspurgt. Hør nogle af landets mest inspirerende og vidende foredragsholdere om emnet.
  • Foredrag om globalisering er velegnede til både virksomheder, der ønsker at vide mere om de udfordringer, muligheder og løsninger globaliseringen kan medføre, men det kan også være et foredrag om, hvordan globalisering påvirker nationalstaten.