Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
David Owe

Værktøjer til at styrke jeres mentale sundhed

David Owe

David Owe

Cand. psych., forfatter, og skuespiller.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Det var et super godt og inspirerende foredrag med et veloplagt David Owe. Han formåede at omfavne salen fra det øjeblik han gik på scenen. Han havde publikum i hans hule hånd og var rigtig dygtig til, at involverer deltagerne. Stor anbefaling herfra til David Owe

Arbejdernes Landsbank Se alle referencer

Et foredrag med David Owe giver jer:

 • Konkrete værktøjer til at skabe positive forandringer i jeres liv
 • Forskningsresultater og fakta, der formidles nærværende og humoristisk
 • En unik kombination af viden og teknikker fra skuespillets–  og psykologiens verden
Uforpligtende forespørgsel på David Owe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om David

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

David Owe er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og skuespiller fra Statens Teaterskole. Han har en stærk baggrund som underviser og formidler. De sidste år har han arbejdet som klinisk psykolog ved siden af sin skuespillerkarriere. Han er medejer af et sundhedscenter ”Innercise”, hvor han brænder for at gøre danskerne mindre stressede, gennem arbejde med åndedrættet og kuldetræning. Derudover er han uddannet Wim Hof Metode instruktør og bruger en række åndedrætsteknikker i sin praksis.

Et foredrag med David Owe giver jer:

 • Konkrete værktøjer til at skabe positive forandringer i jeres liv
 • Forskningsresultater og fakta, der formidles nærværende og humoristisk
 • En unik kombination af viden og teknikker fra skuespillets–  og psykologiens verden

Behov for positive forandringer? Styrk jeres mentale helbred

David har særligt fokus på at forstærke det enkelte menneskes styrker og ressourcer, og har bred erfaring med behandling af angst, depression, stress, isolationsfølelse og ensomhed.​ Han har altid levet et fysisk aktivt liv og tror på, at krop og psyke hænger uløseligt sammen. I sine foredrag kombinerer han sin viden fra skuespillets– og psykologiens verden, som munder ud i en række konkrete værktøjer til at højne motivationen og ændre vaner – alt sammen med positive resultater for den mentale trivsel. Med sin skuespilteknik formår han at charmere sit publikum og brænde igennem med sine pointer.

David har en alsidig baggrund. Han har arbejdet som professionel stuntmand på flere film, tv-serier og teaterproduktioner. Som skuespiller har han medvirket i en lang række store og populære tv-produktioner, som blandt andet DR-serien “Ørnenog tv3 serierne “Maj og Charlie” og “2900 Happiness”. Han også har været med i udenlandske produktioner og lagt stemme til “Lynet MacQueen” i Pixars tegnefillm “Biler”. Mange husker ham også, da han i 2005 dansede sig ind i danskernes hjerter ved at vinde “Vild med Dans” med sin dansepartner, Vickie Jo.

Book David Owe til jeres næste event, og få garanti for en alsidig, karismatisk foredragsholder, som vil gøre jer klogere på hvordan I styrker jeres mentale helbred.

Se foredrag med David Owe
David Owe foredrag

Sundt Chok

“Ta’ et iskoldt bad, hold vejret, spring et måltid over, gå i glohed sauna, sæt jer anderledes”

Lyder det også som noget, der umiddelbart ikke ville være jeres førstevalg i livet? Så skal I måske til at tænke anderledes.

Psykolog og skuespiller David Owe har specialiseret sig i, hvordan små doser af chok og ubehag faktisk kan være en vej til at opnå større modstandsdygtighed. I sin nyeste bog, “Sundt chok” (september 2023, Politikens Forlag), deler David sin viden og personlige erfaringer med et sundt chok, og giver konkrete øvelser, der let kan indpasses i jeres dagligdag.

David guider jer til at foretage små justeringer i jeres liv, der kan gøre en stor forskel for jeres velvære – hans mission er at ruste os til at møde modstand og stå stærkere i livet.

Tag del i David Owes foredrag og oplev en berigende rejse, der vil hjælpe jer med at blive sundere og skabe større mental modstandskraft, så I får mere handlekraft og glæde i jeres liv.

David Owe foredrag

Bliv modstandsdygtig mod hverdagens stress

Vi har vænnet os til at alt skal være behageligt, at der er ikke noget der må gøre ondt eller føles stressende. Vi tager varmt tøj på for ikke at fryse, vi spiser før vi er sultne og undgår situationer der kan virke skræmmende.

I vores civiliserede verden er det muligt at slippe uden om de fleste ukomfortable situationer. Men vi gør os selv en bjørnetjeneste ved at undlade at møde ubehaget, for frygten for det ubehagelige vokser sig kun større.

Undgåelse er nemlig angstens vigtigste værktøj. Angsten vil have jer til at vige udenom det den vil beskytte jer imod. Men jo mere man sover med lyset tændt eller holder sig væk fra ”farlige” steder, jo større vokser trolden under sengen sig, det samme gør sig gældende for fysisk ubehag. Hvis vi har vænnet os til aldrig at fryse, sulte eller have høj puls, så undgår man konsekvent situationer, der medfører dette – hvis man så en dag ikke er i stand til at slippe uden om en situation, hvor man bliver eksponeret for ubehaget, virker det meget værre end det burde.

Det gode er, at man kan lære kroppen af håndtere ubehag. Det er faktisk ikke særligt svært. For der er måder at ”tappe” ind i ens nervesystem og udsætte det for sund stress, der skaber resiliens mod hverdagens stress og udfordringer. Kroppen skal så at sige lære at det er OK at noget er ubehageligt og pulsen stiger.

For det skal gøre lidt ondt en gang imellem. Det er en livsbetingelse. I kommer ikke igennem livet uden perioder af smerte både psykisk og fysisk.  Mød angsten, kom den i forkøbet og vind over den.

Foredraget indeholder værktøjer til at:

 • Træne nervesystemet til at udholde ubehag
 • Benytte åndedrætsprotokoller
 • Kaste sig ud i nye opgaver
 • Lære at bruge sit kropssprog for at ændre sit tankemønster

Det er sjovt og oplysende, og I bliver involveret med øvelser, så effekterne mærkes på egen krop med det samme.

Foredraget kan omdannes til en workshop.

David Owe foredrag

Snup en træningssnack – styrk jeres trivsel og giv hjernen gode arbejdsbetingelser

Vi ved alle, at det er vigtigt at bevæge sig, og vi vil så gerne være sunde og se godt ud. Desværre er den hårde sandhed, at 51% af den voksne befolkning i Danmark er overvægtige, og hvad værre er – stress, angst og depression er ved at blive en folkesygdom.

Hvorfor bevæger vi os så ikke bare noget mere, spiser sundere og følger de råd, vi godt ved virker? Vi er fanget i dårlige vaner og det bjerg, vi føler, vi skal bestige ved en livsstilændring, er alt for stejlt, og så giver vi op.

Små ændringer gør en stor forskel, og når man skal lave en vaneændring, skal den nye vane være: Tilgængelig, nem at udføre, attraktiv, tilfredsstillende.

Davids svar på det er “træningssnacks” – korte træningsseancer á 2-5 minutters varighed pr. gang. De kan laves fra jeres plads på kontoret og I skal hverken være omklædt eller i bad bagefter. Det er nemt, hurtigt og effektivt for jeres mentale trivsel, og I får det samme ”kick”, som når I spiser en chokoladebar eller drikker en energidrik. Og husk: ”Den bedste træning er den, I laver”.

Skab gode arbejdsbetingelser for jeres nye vaner. Foredraget giver jer redskaber til at blive mindre stresset, øge jeres koncentration og booste jeres hukommelse. Med de indlagte træningssnacks forbliver det ikke bare viden vi allerede har, eller fine ord på en slide, men I vil opleve hurtige og mærkbare positive resultater på jeres mentale sundhed.

Med Davids faglige viden som psykolog og med hans baggrund som skuespiller vil forskningsresultater og fakta blive formidlet på en nærværende og humoristisk måde, samtidig med at han indlægger en ‘træningssnack’ undervejs. I har også mulighed for et længere forløb, hvor I over en periode får tilsendt ‘træningssnack’.

Kom i gang med et forløb – det indeholder:

 • Et motiverende foredrag
 • Ti videoer med træningssnacks, der er skræddersyet til jer – I bestemmer frekvensen af videoerne – Skal det være hver dag i to uger eller til jeres ugentlige personalemøde de næste 10 uger?
 • Opfølgende onlinetræningssnack ca. midt i forløbet eller som afslutning på forløbet, hvor David motiverer og opmuntrer
David Owe foredrag

Powerpose – jeres kropssprog er kongevejen til bedre selvværd

Vi er tit så opmærksomme på, hvordan vores kropssprog bliver opfattet af andre, at vi glemmer hvilken betydning, det har på os selv.

Står I tit med strakte arme rettet mod himlen, med knyttede hænder og ansigtet i et bredt smil, når I er ked af det eller uoplagt? Nej vel? Forskning viser, at vi kan påvirke vores humør, når vi ændrer vores kropssprog. Hvis man står i en powerpose i bare 2 minutter kan man ændre kemien i hjernen, så man føler sig mere oplagt, tør tage flere chancer, bliver mere selvsikker og vigtigst af alt styrker sit eget selvværd.

Positivt kropssprog er igennem mange år blevet brugt, som redskabet til at opnå en anerkendelse fra andre. Man kan gennem træning af kropssprog virke mere kompetent, autentisk eller selvsikker. Som psykolog, arbejder David med hvordan individet oplever sig selv, altså hvordan man rent faktisk har det.

Hvor kropssprogstræning tidligere havde mottoet ”fake it till you make it”, så er mottoet bag powerposes: fake it till you become it”

Foredraget indeholder værktøjer til at:

 • Kunne ændre kemien i egen hjerne på få minutter
 • Øge selvværd
 • Nedsætte stress og angst
 • Turde kaste jer ud i nye opgaver

Med de indlagte powerposes, forbliver det ikke bare viden vi allerede har, eller fine ord på en slide, men I vil opleve hurtige og mærkbare positive resultater på jeres egen krop og forbedre jeres mentale sundhed og selvopfattelse.

David Owe foredrag

Eksternalisering - om kommunikation og konflikthåndtering

Oplev et morsomt og interaktivt foredrag om konflikthåndtering, hvor David bruger sin skuespillerbaggrund til at underholde, og sin psykologfaglighed til at beskrive de positive effekter eksternalisering har på vores kommunikation, vores selvbillede og vores oplevelse af andre.

Konflikter på arbejdspladsen er tit grund til en del mistrivsel og i værste fald stress, sygemeldinger og jobskifte. Dét at kunne håndtere konflikter og skabe gode arbejdsrelationer er derfor vigtigt ikke bare for den enkelte medarbejder, men for virksomhedens effektivitet og fastholdelse af medarbejdere.

Eksternalisering er et psykologisk grundbegreb, der dækker over at betragte en situation udefra, uden følelsesmæssig involvering. Når man eksternaliserer et problem, så adskiller man problemet fra den person eller den adfærd, som problemet knytter sig til, man med andre ord sige, at man stiller sig over, uden for eller ved siden af problemet.

Man ‘er’ ikke et problem man HAR et problem. Ved at indtage andre (tale)positioner end den man i udgangspunktet havde, åbner der sig ofte nye muligheder for at tale om eller beskrive en given problemstilling. Man ser nemlig pludselig sig selv, men i særdeleshed andre, fra et nyt perspektiv.

Foredraget vil give jer værktøjer til:

 • At indtage nye reflektionspositioner
 • Konfliktnedtrappe
 • Konfliktforebygge
 • Finde løsninger på problemer
 • Handle på et problem, i stedet for at fokusere på det
 • Lægge problemet fra jer, når det ikke er relevant
 • Finde frem til hvad I egentlig gerne vil

Når de involverede parter sammen diskuterer de effekter, problemet har på personerne, så skabes hurtigt en fællesskabsfølelse af at være i kamp mod problemet. Det er nemlig meget tit personernes værdier, der er blevet trådt under fode, når et problem kommer til at fylde meget. Derfor tilbyder eksternalisering en effektiv teknik, for at gå fra problem til værdi.

Workshop/kursusdag: Foredraget kan udvides til en halvdags workshop eller hel kursusdag med indlagte øvelser og tid til at arbejde i dybden med eksternaliseringsværktøjer.

Referencer

En meget kompetent oplægsholder med faglighed, seriøs omkring sit emne og med en god udstråling.

Lilly Pedersen

Frederikshavn Kommune

Vi var meget tilfredse, har fået gode tilbagemeldinger fra publikum. De syntes det var både underholdende og relevant. du må gerne sige det videre til David:-)

Mette Skattum

Region Sjælland

Det var et super godt og inspirerende foredrag med et veloplagt David Owe. Han formåede at omfavne salen fra det øjeblik han gik på scenen. Han havde publikum i hans hule hånd og var rigtig dygtig til, at involverer deltagerne. Stor anbefaling herfra til David Owe

Anders Kjær

Arbejdernes Landsbank

David fik i sit indlæg på underholdende måde svaret på det, som vi ønskede. David var super dygtig til at levere budskaberne til målgruppen. Masser af god variation. Levende remlæggelse. Super god til at få publikum til at lade sig rive med. Vil til enhver tid anbefale David til andre.

Marianne Greve

Nordfyns Kommune

Vores medlemmer var meget tilfredse med hans foredrag

Bente Skjøth

FOA VEST

Han har sat en hel bevægelse i gang med kolde bade, mundtape og træning i arbejdstiden. Alle som deltog var høje og fuld af gåpåmod efter

Dorthe Byskov

Skanderborg Kommunes Personaleforening
Uforpligtende forespørgsel på David Owe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
David Owe
David Owe

5 ud af 5 stjerner

Det var et super godt og inspirerende foredrag med et veloplagt David Owe. Han formåede at omfavne salen fra det øjeblik han gik på scenen. Han havde publikum i hans hule hånd og var rigtig dygtig til, at involverer deltagerne. Stor anbefaling herfra til David Owe

Arbejdernes Landsbank Se alle referencer

Foredragsemner med David Owe