Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Brian Hansen

Skuespiller, komiker og foredragsholder

Brian Hansen er en underholdende og inspirerende foredragsholder, som med sin udstråling smitter af på sine omgivelser. Han har gennem sin lange karriere haft formidlingen i centrum. Brian Hansen foredrag om arbejdsglæde, kropssprog og kommunikation er levende og interaktive. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Det er tydeligt, at Brian Hansen mestrer sit håndværk. Han har i sine foredrag et formidabelt kropssprog og en humor og selvironi, der giver deltagerne en morsom og vidunderlig aften med plads til efterfølgende refleksion. 

Brian Hansen er født og vokset op i Aarhus, hvor forældrene drev hotel og restaurant. Når Brian som barn løb rundt og legede, iagttog han de forskellige mennesketyper og karakterer, og opdagede derved tidligt, hvor meget status der opstår mellem mennesker, når de er samlet i grupper.

Brian har en alsidig uddannelsesbaggrund. Han blev først uddannet som maskintekniker i Aarhus på Midtkraft, og derefter uddannet fra seminariet i Aarhus med speciale i samarbejde og social psykologi. Sideløbende tog han en voksenpædagogik-uddannelse og blev merkonom i ledelse og samarbejde. I 1990 var Brian færdiguddannet som teaterlærer.

Et vendepunkt i Brian Hansens liv var mødet med den italienske komiker og skuespiller Dario Fo, en mand der blev afgørende for Brians fremtidige studier. Det blev til en lang og lærerig karriere med formidlingen i centrum, og som skuespiller og instruktør med fag inden for teater, film, myter og psykologi. I 1999 modtog Brian desuden en international pris for bedste solooptræden på scenen. Sideløbende med skuespillet arbejder Brian som selvstændig inden for kommunikation og formidling.

De inspirerende Brian Hansen foredrag om psykisk arbejdsmiljø, stress, arbejdsglæde, kommunikation, kropssprog og humor er især populære hos virksomheder, kommuner og skoler.

  Brian Hansen foredrag

  Psykisk arbejdsmiljø og stress 

  • Det ubevidste taler med! Den måde, hvorpå vi omgås hinanden, har langt mere at gøre med det psykiske arbejdsmiljø, end vi umiddelbart forestiller os. Vi bliver vores omgi­velser og hvis omgivelserne fyldes med negativitet og stress, så påvirker det os enormt meget. 
  • Brian fortæller i foredraget med udgangspunkt i sine egne oplevelser om det psykiske arbejdsmiljø og stress. Med afsæt i sin lange karriere som både skuespiller, instruktør, højskolelærer og leder sætter han ord på de positive og negative parametre, som ligger i stress.
  • Samfund, arbejdspladser og alvorspsykologien, som ligger til grund for vores måde at tænke på, påvirker alle vores hverdag. Hvordan kan vi med små virkemidler i dagligdagen gøre vores arbejdsmiljø bedre at færdes i?

  Brian Hansen foredrag

  Arbejdsglæde

  • Foredraget handler om, hvordan man med afsæt i teaterpsykologi kan kommunikere hensigtsmæssigt. Ifølge Brian har humor et frigørende potentiale og er dermed en væsentlig faktor i det psykiske arbejdsmiljø. Arbejdsglæden tropper ikke op af sig selv, det er det kollektive ansvar, som angår hele organisationen, der skal arbejde for den. Gennem morsomme eksempler fra forskellige arbejdspladser, skildrer Brian de situationer, hvor arbejdsglæden opstår, men også de, hvor den absolut ikke er til stede!

  Brian Hansen foredrag

  Forandring og kommunikation

  • Det eneste der er sikker, er at intet er sikkert! Forandringer kan være en udfordring og med de mange kultursammensmeltninger og forandringer, der sker hele tiden, er vores arbejdsmiljø sat på prøve.
  • Kultursammensmeltninger og forandringer et et grundvilkår, der ofte fastlåser os i en samlebåndsmentalitet. Dermed forsvinder arbejdsglæden og kreativiteten let.
  • Er kvaliteten i Klods Hans-historien glemt? Husker vi på, at det at improviserer i nuet er en anvendelig styrke? Med sine egne erfaringer, humor og historier skildrer Brian hverdagens små samlebåndsmentaliteter, og forklarer hvordan de ubevidste koder træder frem.

  Brian Hansen foredrag

  Kommunikation, kropssprog og humor

  • Hvis kommunikationen er på 100% viser forskningen, at de 80% af den reelle kommunikation findes i vores kropssprog. Det siger en del om den måde, som vi oplever hinanden på. Vi meddeler ting med vores kropssprog – især når vi slet ikke siger noget. Bevægelser, udstråling og udtryk er ofte mere sigende end ord. Derfor skal vi være opmærksom på, hvilke signaler vi sender med vores krop og på andres signaler.
  • I stressede og pressede situationer har vi en tendens til ikke at lytte til vores og andres krop, og bliver derfor let væltet af det uventede.
  • Som skuespiller kalder Brian sig selv for en ‘moderne nar’. Han aflæser omstændighederne og uddrager skarpsindige pointer, der på en frækt og karikerende henvender sig til deltagerne.
  • Brian tager fat i vores fordomme om os selv og andre, og rusker op i vores forudindtagede holdninger til andre mennesker. Foredraget viser genkendelige episoder og typer fra hverdagen. Når det drejer sig om de mere tåbelige og alvorlige eksistenser, viser Brian arketyperne, som de fleste af os kender, og de situationer vi alle oplever hver dag. Glæden ved genkendelsen latteren, og den daglige absurditet vil med garanti få deltagerne til at more sig – ikke mindst over sig selv.
  • Brian mestrer at fornemme, hvorledes kroppen sladrer om vores tanker, især når vi ikke er klar over det. Din krop siger meget om, hvad du egentlig mener, og på den måde sætter Brian fantasi og tanker i gang med mødet mellem mennesker som udgangspunkt.

  Brian Hansen foredrag

  Storytelling

  • I dette foredrag kan deltagerne opleve storytelling af alle slags: Eventyr, myter, fabler, livshistorier og legender. Brian leverer dem med politiske undertoner, og både sociologi og psykologi vil indgå. Fortællingerne har ledetråde til vores samtiden og måden hvorpå vi anskuer den.
  • Humoren er i centrum, og latteren skal ligeledes indgå i fortællingen, så moralen også kan komme til. Brian levendegør fortællingen med sit kropssprogs gestik, og skaber en speciel magi og stemning.
  • Historierne bliver valgt i mødet med foredragets deltagere, og Brian improviserer i forhold til den aktuelle situation.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Brian Hansen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Brian Hansen

Foredragsemner med Brian Hansen