Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Rolf Hermansen

Pædagog og professionel mentor

Da Rolf Hermansen var ung havde han en brutal karriere som fuldbyrdet rockermedlem i en international rockerklub med rygmærke på vesten og tatoveringer på kroppen, men karrieren endte bag tremmer i Vridsløse Lille Statsfængsel. I dag er Rolf Hermansen uddannet pædagog og arbejder som professionel mentor med at få udsatte unge til at finde deres ben i livet og trække i arbejdstøj med lovlydige logoer på ryggen, hvilket han gør han med succes.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Oplev et tankevækkende og inspirerende foredrag med den tidligere rocker Rolf Hermansen, når han fortæller, hvordan han kæmpede sig ud af den kriminelle løbebane. Et ideelt foredrag til ungdomsinstitutioner, skoler, foreninger og oplysningsforbund.

Rolf Hermansens opvækst var præget af alkoholmisbrug, psykisk sygdom og omsorgssvigt, og Rolf blev i mangel på et ståsted og fællesskab, tiltrukket af det forkerte miljø. Siden år 2000 har Rolf været på den rette side af loven.  Sammen med politiet har han blandt andet præsteret en succesfuld indsats for at få kriminelle unge på rettet kurs ved at give dem en ny tro på sig selv, og en tro på et samfund, der i deres opvækst føltes mere som modspiller end medspiller. Rolf fortæller om livet som mentor for klassens hårde drenge med afsæt i sine personlige erfaringer og ud fra sin viden som socialpædagog og terapeut.

  Rolf Hermansen foredrag

  Fra omsorgssvigt til livsmestring – Hvordan hjælper vi bedst?

  • Rolf Hermansen fortæller i dette foredrag, hvordan vi kan støtte et menneske, der er havnet i det forkerte spor til at mestre livet.
  • Rolf Hermansen er selv vokset op med en psykisk syg og alkoholiseret mor og med store udfordringer derhjemme og ingen støtte. Som ung blev han i sin søgen efter anerkendelse og fællesskab medlem af rockerklubben Hells Angels, hvor han på nærmeste hold oplevede rockerkrigen i 1990’erne.
  • Rolf endte bag tremmer, men besluttede i fængslet, at han ville begynde et nyt liv, når han kom ud igen. Han ville læse til pædagog, så han kunne hjælpe andre unge, der som han selv har fået en svær start på tilværelsen. Men beslutningen viste sig at være uventet svær. For hvordan begår man sig i en verden af normalitet, som man intet kender til? Når man ikke ved, hvordan man opfører sig som kæreste, far, studerende, kollega – eller bare almindelig borger?
  • For Rolf blev ønsket om en ny tilværelse en årelang kamp, hvor han ikke alene igen og igen skulle overvinde uventede udfordringer og forhindringer, men også håndtere smertefulde erkendelser, ikke mindst om sig selv.
  • I dag arbejder Rolf som mentor for udsatte unge og voksne. Under foredraget fortæller han om sine metoder og hvordan vi kan hjælpe mange flere til at undgå den forkerte sti og komme på benene, når man først er væltet.

  Rolf Hermansen foredrag

  Fra broderskab til mønsterbrud

  • Fra broderskab til mønsterbrud er en rå historie om, hvordan et ungt menneske kan havne i det forkerte spor, når han vokser op med en alkoholiseret og syg mor, og ingen skrider ind over for det omsorgssvigt, han udsættes for.
  • Rolf Hermansen var en fodboldglad knægt i Brøndby, men med store udfordringer derhjemme og ingen støtte. Som ung mand ender han i sin søgen efter anerkendelse og fællesskab som medlem af rockerklubben Hells Angels, hvor han på nærmeste hold oplever rockerkrigen.
  • Rolf ender bag tremmer, men beslutter i fængslet, at han vil begynde et nyt liv, når han kommer ud igen. Han vil læse til pædagog, så han kan hjælpe andre unge, der som han selv har fået en svær start på livet. Men beslutningen viser sig at være uventet svær.
  • For hvordan begår man sig i en verden af normalitet, som man intet kender til? Når man ikke ved, hvordan man opfører sig som kæreste, far, studerende, kollega – eller bare almindelig borger? For Rolf bliver ønsket om en ny tilværelse en årelang kamp, hvor han ikke alene igen og igen skal overvinde uventede udfordringer og forhindringer, men også håndtere smertefulde erkendelser, ikke mindst om sig selv. Den vigtigste erkendelse er dog, at han i virkeligheden allerhelst bare vil elskes – og lære at elske tilbage.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Rolf Hermansen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Rolf Hermansen

Foredragsemner med Rolf Hermansen