Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Detailhandel

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Detailhandel. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Detailhandel

  • Detailhandel er salg direkte til kunden – enten fra butik eller på internettet. Forhandlerne har oftest indkøbt varerne fra en grossist og sælger dem derefter videre med fortjeneste, og et foredrag om detailhandel eller detailsalg kan være med til at give større fortjeneste.
  • Der kan opnås store besparelse ved indkøb i større mængder, hvis flere detailhandlere slår sig sammen i en kæde. Dette kendes især fra supermarkeder.
  • Foredrag om detailhandel vil typisk fokusere på at optimere handlen eller give indblik i de tendenser og trends, der kendetegner fremtidens detailhandel.
  • Foredrag om detailhandel kan være gavnlige til virksomheder, der vil lære mere om detailhandlens grundlæggende principper, til dem, der vil være endnu bedre til detailsalg, men det kan også være et foredrag om fremtidens detailhandel. Hvordan kommer det til at se ud?