Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kropssprog

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kropssprog. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kropssprog

  • Kroppen er sjælens spejl og kropssproget dens sladrehank. Sådan lyder et gammel ordsprog. Kommunikation og kropssprog er uden tvivl et af de mest efterspurgte emner, når det kommer til foredrag, kurser, workshops og som emne for konsulenter.
  • I foredrag om kropssprog sætter foredragsholderne fokus på, hvordan vores kropssprog virker på modtageren og hvilken betydning det har på vores tilgang til andre mennesker – både personligt og professionelt. Foredrag om kropssprog og kommunikationer kan således både bruges til at øge arbejdsglæde, intern kommunikation i organisation og til at styrke salg og service.
  • Kropssproget bliver her sat til debat af vores foredragsholdere, ofte med et glimt i øjet og et smil på læben. Foredrag om disse emner er typisk nogle af de mest underholdende. Der er lagt op til nogle lærerige timer med et foredrag om kropssprog.