Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Business

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Business. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Business

  • Business er det engelske ord for at lave forretning, og vi bruger det også på dansk, bl.a. i låneord som businesspartner, showbusiness, etc.
  • Hvad skal der til for at skabe en velfungerende forretning? Hvis den skal overleve i længden, så skal den helst generere noget overskud. Men hvordan kommer man overhovedet i gang?
  • Er det rigtigt, at det koster penge at tjene penge, og skal man, i så fald, være rig for at komme i gang med at lave forretning? Hvordan forholder det sig også med sådan noget som told og skat?
  • Foredrag om business tager fat på spørgsmål såsom disse samt flere til.