Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Bevægelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Bevægelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Bevægelse

  • Det siges ofte, at vi bevæger os for lidt i vores del af verden, og at denne mangel på bevægelse fører til problemer med overvægt, helbred og lignende.
  • Bevægelse er vigtigt for kroppen, hvad enten der er tale om sportsudøvelse, dans, løb, jogging eller bare lange gåture i ny og næ.
  • Hvor meget skal man helst bevæge sig i det daglige? Hvad er bevægelse godt for, og hvad betyder det for kroppen? Og hvad betyder det for kroppen, hvis man bevæger sig alt for lidt?
  • Foredrag om bevægelse ser nærmere på den slags spørgsmål samt flere til.