Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-02-blue

Skal din virksomhed slå gnister og være fyldt med ildsjæle?

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Forfatter og foredragsholder - På trods af masser af foredrag, holder han et gennemsnit i evalueringer på 4,9 ud af 5.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Tommy Krabbe leverede et helt i gennem engageret og stærkt stykke arbejde. Vi var meget tilfredse med forberedelsen til foredraget hvor Tommy tog sig tid til at sparre med os og anstrengte sig på at møde vores virkelighed og imødekomme vores ønsker og behov. Foredraget blev levende og nærværende og ramte vores ønsker. Det efterlod os med en skøn oplevelse og med tanker og refleksioner, som lever i os og i huset endnu og sikkert i lang tid fremover."

Heidi Munck - Københavns Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Tommy Krabbe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tommy

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Tommy Krabbe er Danmarks største kapacitet, når det kommer til foredrag om social kapital, forandring, ildsjæle og trivsel i organisationen. Som foredragsholder er han fuld af power og pointer  og ikke gemt bag en endeløs række af PowerPoints. Han er selv et klart eksempel på den energi og inspiration, der kendetegner en brændende ildsjæl, og det smitter af på tilhørerne. På trods af flere hundrede foredrag årligt, formår Krabbe stadigvæk at holde et højt gennemsnit i sine evalueringer på 4,9 ud af 5 som det højeste.

Tommy Krabbe er allergisk over for Powerpoint og holder sig til power, pointer og jydehumor i stedet – uanset om han er hos virksomheden Mærsk eller vuggestuen Mariehønen. Han holder flere forskellige foredrag, workshops og kurser, men det er altid med udgangspunkt i det engagerede menneske og dets omgivelser. Tommy Krabbes valg af form og indhold har vist sig at være en god cocktail, for han inspirerer og begejstrer tilhørere små 200 gange om året.

Tommy Krabbe er cand.mag. i Interpersonel Organisationskommunikation og har haft en række stillinger i det private og offentlige, ligesom han er frivillig, iværksætter, kampsportsudøver og Giro 413-fan.

Foredrag, kurser og workshops med Tommy Krabbe tilpasses altid den enkelte kundes behov, og således vil tilhørerne også mærke, at det gør en forskel i den efterfølgende hverdag.

Oplev en af landets mest populære foredragsholdere – en aften i selskab med den inspirerende ildsjæl Tommy Krabbe vil i sent glemme!

Se foredrag med Tommy Krabbe

  Tommy Krabbe foredrag

  Kulturbærere i en forandringstid

  • Tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter samt andre kulturbærere, risikerer ofte at føle sig som en lus mellem to negle, når forandringerne trykker. Det er svært at være både loyal over for ledelsen og medarbejderne på samme tid. Og det er netop på et tidspunkt, hvor der er ekstra meget brug for dem. Det kan være en både frustrerende og stressende situation for de ildsjæle, der påtager sig den vigtige opgave.
  • I dette foredrag sætter Tommy Krabbe blandt andet fokus på, hvad der sker, hvis vi bare lader forandringerne gå deres gang. Helt naturlige aspekter af mennesket gør nemlig, at det kan gå ud over både sammenholdet og løsningen af kerneopgaven – hvilket igen skaber et dårligere arbejdsmiljø og mindre tillid.
  • Heldigvis er der jo også noget, enhver kulturbærer kan gøre både i forhold til kollegerne og ledelsen. Der er både tale om en større forståelse af kommunikation, mennesker og organisation, men deraf også meget konkrete redskaber. Endelig hjælper Tommy Krabbe også den enkelte tilhører med at finde energien til at holde den indre ildsjæl tændt, så man ikke brænder ud i processen, men gør en stor forskel til gavn for alle.
  • Foredraget kan både holdes som et foredrag på halvanden til to timer, men også som en tre timers workshop.

  Tommy Krabbe foredrag

  Forandringer, forskellighed og fællesskab

  • Selvom forandringer efterhånden hører hverdagen til, er vi ikke blevet bedre til at håndtere dem. Så længe organisationen ikke består af robotter, vil forandringer blive oplevet forskelligt og samtidig udfordre det fællesskab, der skal sikre, at opgaverne bliver løst. Der er mange ting, der spiller ind, heriblandt kommunikation, angst, usikkerhed og konflikter. Tommy Krabbes svar er en fælles platform, der skaber et fælles sprog. Så bliver det ikke forandringen, der forstærker forskelligheden, men håndteringen der styrker fællesskabet.
  • Hør blandt andet: Hvorfor nogle er videre efter to sekunder, mens andre skal bruge to år, hvad forandringer gør ved vores tanker og følelser, og hvordan vi anerkender hinandens forskellighed.
  • Tommy Krabbe kender selv alt til forandringer. Det gælder både i forhold til hans eget liv, men også i forhold til, at han har arbejdet ti år med forandring inden for mange forskellige områder. I dag er han foredragsholder på fuld tid, hvilket vil sige, at han slet ikke længere kender til begrebet “hverdag”.
  • Hvert foredrag bliver naturligvis afstemt med dig og de forandringer, I oplever nu eller i fremtiden.

  Tommy Krabbe foredrag

  Social kapital – Gør det usynlige synligt med social kapital

  • Vores hverdag er i højere grad styret af usynlige end synlige processer.
  • Begreber som tillid, retfærdighed, kommunikation og samarbejde er afgørende for virksomhedens succes og den enkeltes trivsel. Alligevel er det oftest deres modsætninger, vi taler mest om. For mistillid, konflikter og dårlige resultater bliver altid synlige.
  • Når de positive elementer kommer ud af skyggen, følger der meget mere med fra det psykiske arbejdsmiljøs godtepose. Social kapital tager udgangspunkt i, hvordan vi er indrettet som mennesker, og hvordan vi kun kan løse virksomhedens kerneopgave, når vi arbejder sammen.
  • Der er ikke tale om standardløsninger. Hver offentlig eller privat virksomhed skal arbejde med social kapital på en måde, der passer til medarbejderne. Og der er gode grunde til at gøre det: Virksomheder med høj social kapital scorer højt på både trivsel og resultater. Det kræver dog, at alle er med fra begyndelsen, og her er et humoristisk og medrivende foredrag eller en workshop med til at sikre den optimale kickstart.

  Tommy Krabbe foredrag

  Den trælse organisation

  • Bliv en del af den verdensomspændende bevægelse! Er det næste nye sort at være anerkendende, motiverende, resultatskabende? Ikke ifølge Tommy Krabbe. Hvis vi vil med forrest i feltet handler det om at være træls. Underligt nok er han den eneste, der har indset det. Men det holder ham ikke tilbage. Han taler så overbevisende om det, at tilhørerne bliver revet helt med.
  • Selvfølgelig skal man da være stædig, ligeglad og sukke igennem. Ønskes det, kan han også inddrage asocial kapital i denne udvikling.
  • I foredraget udfolder han bogstaveligt talt ordet ”TRÆLSE”, når han medbringer seks to meter høje bogstaver, der flere gange bytter plads, så nye ord kommer frem. Det er hans måde at skifte til næste ”slide” på.
  • Selvom foredraget hører til det ekstremt underholdende og ironiske af slagsen, så træder de klare pointer selvfølgelig frem. Dagligdagen sættes på spidsen på en måde, som ingen af de tilstedeværende har hørt før.
  • Foredraget bruges fx med stor succes som:

   – Et anderledes indslag på en ellers faglig tung dag

  – Noget der kan ramme meget bredt sammensatte medarbejdergrupper

  – Et opsigtsvækkende bidrag til et kundearrangement

  – En overraskelse

  – Et sjovt indspark til en generalforsamling eller årsmøde

  – En kickstarter til større konferencer

  – Noget der får medarbejderne til at grine sammen i en tid, der ellers ikke opfordrer til det

  – Faglig underholdning til social arrangementer

  • Du kan læse mere på www.dentraelseorganisation.dk

  Tommy Krabbe foredrag

  Tænd ildsjælen og gør en forskel – Et foredrag der sætter fut i folk!

  • Spørger man anonymt vil 8 ud af 10 svare, at de på et eller andet område ser sig selv som en ildsjæl. Men stiller man det samme spørgsmål i en forsamling, er det nærmere 1 ud af 10, der rækker hånden op. For selvom vi nu har haft ordet ildsjæl i det danske sprog i mere end 150 år, er det først nu, begrebet er blevet afkodet, så vi nu både kan vide og vedstå, at vi er ildsjæle.
  • Baseret på den første bog om emnet (Ildsjælenes bog) og reaktioner fra mere end 100 foredrag for danske virksomheder og organisationer, sætter Tommy Krabbe fokus på, hvordan vi sætter gang i bålet uden at brænde ud.
  • Foredraget beskæftiger sig blandt andet med spørgsmålene:

  – Hvad er en ildsjæl?
  – Hvilke typer er der?
  – Hvad får vi ud af, at være ildsjæle?
  – Hvordan får vi andre op af hængekøjen?
  – Hvordan siger ildsjælen ”nej” uden at få dårlig samvittighed?
  – Hvordan undgår ildsjælen at brænde ud?

  • Foredraget giver desuden inspiration i forbindelse med motivation, trivsel, arbejdsglæde, stress, psykisk velbefindende, kommunikation, work-life balance, ledelse, samarbejde og det at gøre en positiv forskel.
  • Da hver gruppe er tilhørere er unik, bliver alle foredrag tilpasset den enkelte kundes behov. Foredraget kan sagtens stå alene, men også bruges som indspark på en temadag, hvor der ønskes en anderledes og energifuld måde at starte på eller slutte af .

  Tommy Krabbe foredrag

  Hjælp mig med at forstå dig

  • I dagligdagens kommunikation er vi alt for gode til at springe over, hvor gærdet er lavest. Uanset hvordan kommunikationen kører til mødet, i telefonen, ved kaffeautomaten eller over computeren, stopper den så snart, vi tror, at vi har forstået hinanden – for så kan vi komme videre. Når misforståelserne senere kommer frem i lyset, er det både en dyr affære, og spillet om skyld kan starte.
  • Heldigvis kan man via nogle konkrete værktøjer skabe mere forståelse og klarhed i hverdagen. Udover den klare økonomiske gevinst, øger det også trivslen og reducerer antallet af unødvendige konflikter.
  • Med sin sædvanlige humor og passion for at gøre en forskel har Tommy Krabbe kogt en fond på sin kandidatgrad i kommunikation og 10 års projektledererfaring. Resultatet er blevet et foredrag, der både er let at spise og fordøje, så værktøjerne rent faktisk kan bruges dagen efter.

  Tommy Krabbe foredrag

  Nysgerrighed er svaret

  • Hver dag oplever mennesker, grupper og organisationer situationer, hvor vi basalt set kan gå to veje: Vishedens eller nysgerrighedens vej. Nysgerrigheden er en afgørende parameter, når vi skal kommunikere, samarbejde, udvikle, forstå og fx komme gennem forandringer sammen. Men alligevel vælger vi oftest vishedens vej, fordi den basalt set er lettere, eller fordi vi bare har glemt, hvordan man er nysgerrig. Så må vi senere spilde tid, energi og penge på misforståelser, konflikter og spildt potentiale, fordi det alligevel ikke var så let.
  • Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Tommy Krabbe har indset, hvor afgørende og fantastisk nysgerrigheden er. Det har indtil nu været en underliggende basgang i alle hans foredrag om blandt andet kommunikation, social kapital, ildsjæle, forandringer og motivation, men nu er det kommet helt frem til overfladen. Der er oven i købet også meget viden på området, men desværre har den indtil nu været spredt i alle retninger. I arbejdet med sin nye bog ”Nysgerrighed er svaret” har han selv valgt nysgerrighedens vej og har sørget for, at der for første gang er et klart overblik over de to vejes ruter.
  • Hvis I gerne vil blive bedre til at gå nysgerrighedens vej oftere, er dette foredrag oplagt. For her får I inspiration til og viden om, hvordan man i højere grad kan blive et nysgerrigt menneske.

Referencer

Lutter ros! Tommy var i topform og begejstrede 120 tilhørere, som alle har armene i vejret. Selv de, som altid er lidt forbeholdne. Virkelig topklasse!

Birgitte Østergaard

Roskilde og Køge Sygehuse, Kirurgisk Afdeling

Det var særdeles underholdende og sjovt

Kirstine Linhart Mortensen

Niels Brock

Tommy har en super fed personlighed og fremtoning. Vi havde bestilt "den trælse organisation". Oplægget har allerede nu betydet, at vi i organisationen kan tilgå emnet med masser af humor

Pernille Hviid

Jobcenter Skive

Tommy leverer et godt og inspirerende foredrag på sin gode uformelle måde. Det var nærværende og brugbart for vores deltagere. Få hjælpemidler med god effekt ! og ?(rolls up) og flip over med tekst og tegninger - det gav god mening.

Alice Linning

Det Danske Spejderkorps

Vi havde brug for en foredragsholder der kunne tale til en bred medarbejder skare, og som samtidig talte om et emne der ligger os tæt og som vi i øvrigt arbejder aktivt med. Den trælse organisation var et muntert indslag omkring det at være kollega og være ansat i en kommune hvor vores primære opgave er at løse opgaver for og sammen med borgerne og virksomhederne

Dorthe Kaack

Odense Kommune

Det var et inspirerende foredrag om nysgerrighed, som ramte forsamlingen rigtig fint, både hvad angår form og indhold. Anbefalet herfra.

Mikkel Bruun Pedersen

Farmakonomforeningen

Passede perfekt til vores arrangement.

Heine Rasmussen

Danmarks Lærerforening

Meget nærværende, praksisnært og brugbart - ikke bare en masse floskler.

Anita Overgaard

Aalborg Kommune

Tommy Krabbe leverede et sjovt men stadig "alvorligt" indlæg med relevanter pointer, som gav anledning til gode grin men også eftertænksomhed.

Pia Gluud

NCC Property Development A/S

Ramt 'spot on'!

Thomas Jensen

COWI

Rigtigt fint, vedkommende og relevant og individuelt tilpasset vores personale arrangement - dejlig fleksibilitet :-)

Helle Marie Taastrøm

Randers Kommune

Tommy Krabbe leverede et helt i gennem engageret og stærkt stykke arbejde. Vi var meget tilfredse med optakten/forberedelsen til foredraget hvor Tommy Krabbe tog sig tid til at sparre med os og anstrengte sig på at møde vores virkelighed og imødekomme vores ønsker og behov. Foredraget blev levende og nærværende og ramte vores ønsker. Det efterlod os med en skøn oplevelse og med tanker og refleksioner, som lever i os og i huset endnu og sikkert i lang tid fremover. Jeg vil klart anbefale Tommy Krabbe til andre, der søger en spændende og inspirerende foredragsholder.

Heidi Munck

Københavns Kommune

Tommy formåede at ramme præcis ind i den kontekst vi havde planlagt, hvilket indikerer at han har lyttet til vores intentioner og forstået at omsætte dem til et levende og nærværende oplæg.

Marianne Valentin

Tønder Kommune

Tommy er en meget kompetent foredragsholder. Han levede fuldt op til vore forventninger.

Kirsten G. Nissen

Tønder Kommune

Et rigtig spændende og inspirerende foredrag, meget nærværende.

Grethe Nielsen

FOA

Professionelt og virkelig morsomt - med det helt rigtige strejf af alvor

Anette Nedermark

Frederikshavn Kommune

Frisk, humoristisk foredragsholder, som samtidig har øje for seriøsitet bl.a.gennem biologiske fakta

Tina Ingerdahl

Røde Kors

Tommy formåede at fange alle i salen. Han var meget levende og jeg kan kun anbefale ham.

Ditte Bornebusch

Guldborgsund Kommune

Alle var glade og tilfredse - det var sjovt og det gav stof til eftertanke.

Tina Knudsen

Ikast-Brande Kommune

det var super godt og der er kun kommet positive tilbagemeldinger. Tommy havde virkelig tilpasset foredraget til målgruppe og behov!

Trine Testmann

Ringsted Kommune

Deltageren var meget tilfredse med foredraget, der både var sjovt og gav os alle noget at tænke over og noget vi kan bruge i vores arbejdsliv og privatliv. Vi kan varmt anbefale Tommy til foredrag.

Dorte Marker

DSR

Tommy Krabbe er en meget inspirerende foredragsholder. Han er en god formidler og er god til at mårette sit tema til den gruppe han taler til. Han spreder super god energi og man er opløftet efter hans foredrag.

Lise Krogh

Aalborg Universitet

Tommy var som altid oplagt og formåede at fange folk.

Morten Denaa

Aalborg Universitet

Tommy var skarp, humoristisk og forpligtende i forhold til indhold, en super god oplevelse.

Lilly Pedersen

Frederikshavns Kommune

Tommy var god til at tilpasse sit indlæg til gruppen.

Charlotte Christensen

Novozymes A/S

Vi har allerede anbefalet Tommy til andre organisationer

June Halvorsen

HK / Privat

På baggrund af det fremsendte oplæg formåede Tommy Krabbe præcist at give foredraget et perspektiv, som af deltagerne blev oplevet relevant og vedkommende for deres egne roller som arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter. Derudover indeholdte foredraget nogle konkrete og tilgængelige værktøjer, der nemt kan afprøves af deltagerne i egne områder.

Thomas Søndergaard

Region Nordjylland

Stor ros fra både mit udvalg og fra gæsterne, som både fik grinet og noget med sig hjem.

Elin Thorup

Varde Kommune

Godt, sjovt og underholdende - også meget tilpas i længde (ca. 1,5 time). Flere medarbejdere har været forbi og sige det var godt. Fint at få vendt tingene lidt på hovedet - alligevel med et seriøst budskab.

Stine Hansen

Bornholms Regionskommune

Konferencedeltagernes kommentarer var:En fantastisk foredragsholder Oplægget var rigtig godt, har så lige haft æren af at opleve ham i september på en kongres som FOA havde.Super med den humoristiske og ironiske tilgang - når der også er en viden bag.Godt med en anden vinkling af problemstillingen fantastisk og humoristisk med indhold.Han var super god. Endnu en super foredragsholder.Igen en fantastisk oplægsholder som alle medarbejdere ville have gavn af at høre.Tommy Krabbe lavede et meget anderledes oplæg. Men på den måde fik han mig til at holde fokus på det tidspunkt af dagen. Grave grøfter er en fin metafor for mig.Super formidler Humoristisk og anderledes måde, at formidle et foredrag på. Meget inspirerende.Det var sjovt, underholdende men også med en alvor bag. Tommy fik sat et lidt andet fokus på trivslen. Dejligt at det var uden power points. Og så fantastisk, fedt at få en vinkel på hvad de trælse medarbejdere gør.

Mathilde Vammen

Aabenraa Kommune

Jobcenterets Ungeafdeling siger tusind tak for et fantastisk "træls" og utroligt underholdende foredrag. Alle de tilbagemeldinger jeg har fået har været meget positive. Vi synes, at du har en super god udstråling, og det var sjovt at du satte alle de forskellige teorier på spidsen. Vi kan bestemt godt anbefale dit foredrag til alle. Det er ingen tvivl om, at du er en genial foredragsholder.

Jeanne Flindt, adm. medarbejder

Jobcenter Ungeafdelingen, Slagelse Kommune

Skønt at slippe for konsulent floskler og befriende morsomt, men alle forstod alligevel de nødvendige pointer.

Birgit Hendriksen

Fødevarestyrelsen

Det var super godt! Tommy er en meget engageret og rutineret foredragsholder, der uden de traditionelle slides leverede rigtig gode budskaber på en underholdende måde.

Kenneth

Ishøj Kommune

Relevant, fagligt og kompetent. Leveret meget inspirerende og letforståeligt.

Gitte Naundrup

Ishøj Kommune

Foredraget var fremragende og med en fin fornemmelse for målgruppen, som har vurderet det til at være særdeles relevant og meget levende - og noget som alle har taget med sig i det videre arbejde.

Birgitte Jørgensen

Borupgaard Amtsgymnasium

Det var rigtig godt. Gode pointer og god gennemslagskraft.

Tania Schrøder Thøgersen

Invacare

Det var en super god og inspirerende undervisningsdag, der indeholdte det som vi ønskede os. Tommy er utrolig motiverende. Han er utrolig god til at gøre stoffet jordnært og anvendeligt i praksis. At der inddrages humor i stor stil er et plus, og gør at man bedre kan huske gode ideer og redskaber.

Hanne Pedersen

Mariagerfjord Kommune

Der var en god balance i alvor og humor, vores medlemmer har efterfølgende kvitteret for en sjov aften med ting til refleksion.Længden var passende og det levede fuldt ud op til forventningen.

Camilla Kjærbye

Topdanmark Forsikring A/S

Vi var meget tilfredse med fordraget og Tommy. Der var positiv feedback fra mange deltagere.

Anja Egeberg

Nissens A/S Personaleforening

Super godt foredrag!

Sladja Zoric

Syddansk Universitet

Yderst relevant og meget inspirerende. Foredraget gave stof til eftertanke.

Charlotte Andersen

Aarhus Universitetshospital

Meget levende og fik taget de udfordringer vi aftalte med.

Per Hellmann

Lejerbo

Meget medrivende og engageret foredragsholder - Tommy fik alle med, trods det sene tidspunkt efter en lang arbejdsdag.

Michael Willumsen

Zenit Consult

Samarbejdet med Tommy Krabbe, omkring NEXUS - Topmøde for Frivillige, har været fuldstændig fantastisk. I planlægningsfasen har vi haft nogle meget konstruktive dialoger. Det har været vigtigt for os, at de ideer de frivillige har bidraget med, blev synlige på selve Topmødet, og den målsætning har Tommy hjulpet os med at opnå. Samtidig har han med sin viden og kreativitet bidraget med nye ideer og input til Topmødet. Hans rolle var at være konferencier på dagen (kl. 10-15) og at holde to oplæg om "Den fælles ildsjæl" og om "At passe på sig selv". Allerede fra starten af dagen opnåede Tommy at få en fortrolighed med deltagerne, som havde stor betydning for deres oplevelse af dagen. Med sin humor og relevante viden og historier om frivillighedsområdet bidrog han til at deltagerne gik derfra og var blevet klogere og dygtigere til det, de allerede er rigtig gode til - nemlig at gøre en forskel.

Rikke Røge Forchhammer

Herlev Kommune

Det er meget begrænset, hvad der har været af kommunikation mellem Athenas og os - men det der har været, har været fint.

Dorthe Kargo

Herlev Kommune

Vi har haft Tommy Krabbe på besøg flere gange. Han er altid super god - underholdende og inspirerende.

Britt Strehlau

Fyns Almennyttige Boligselskab

Alt var perfekt!

Mette Drejer Jørgensen

Vesthimmerlands Kommune

En meget livlig foredragsholder; man kedede sig på intet tidspunkt og var hele tiden medinddraget.

Iben Laursen Kjærgaard

Air Control Wing, Flyvevåbnet, Forsvaret

dejlig Tommy henvendte sig, så vi fik præciseret målgruppen og indholdet.

Jytte Flyvbjerg Kristiansen

FOA Silkeborg-Skanderborg

Tommy Krabbe var meget lydhør og tilpassede sit foredrag så det sad "spot on". Rigtigt fint med vekslen mellem teori og eksempler. Og så var der humor og varme samt dedikation i foredraget.

Mogens Bagger Hansen

HC Ørsted Gymnasiet

Tommy holdt et underholdende og samtidig lærende oplæg, hvor deltagerne fra starten af var meget lydhøre og deltagende i processen. Vi havde aftalt at Tommy til sidst skulle gå i dialog med deltagerne, således de kunne reflektere og samtidig forberede sig på hvorledes der kunne arbejdes med udfordringerne på arbejdspladsen - hvilket fungerede fint

Gitte Mølgaard Nielsen

BUPL Nordjylland

Rigtig godt foredrag med en meget entusiastisk foredragsholder. God blanding af teori, praksis og humor. Lige som vi havde håbet på :-)

Karina Kringlum

Odense Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen, Børn- og Ungeregion Syd

Tommy var genial, spændende, underholdende og informativ. Han var spontan med på aftenens forløb og havde fede ideer til hvordan aftenen kunne afsluttes.

Lena Provstgaard

Treenighedskirken Esbjerg

Foredraget En træls organisation er et hit, da Tommy på sin humoristiske facon får sat fokus på at vi ikke altid kan have den positive tilgang og ja-hatten på. Godt at få vendt tingene på hovedet indimellem.

Gunnel Svensson

HK-klubberne i Odense Kommune

Meget givende foredrag med både humor, alvor og mega sjove eksempler. Megen ros til Tommy fra os (arrangøren) og mange af tilhørerne.

Charlotte Mikkelsen

Frivilligcenter Fredericia

Alle var meget tilfredse. Jeg synes, at der var en god energi og stemning. Det gik fint med at fortsætte selv om eftermiddagen. Vi fik mange gode snakke og helt sikkert en masse med hjem, som vi har tænkt os at bruge fremadrettet.

Karin Andresen

Novo Nordisk

Tusind tak for et forrygende kursus i arkitekternes hus – masser af grin men også stilhed og eftertanke! Alle var imponerede over dagen.

Kjeld Christiansen, Adm. Dir. , DOMINIA AS

DOMINIA A/S

Tommy Krabbe var velforberedt, kom i god tid så vores tekniker og han kunne være klar. Det oplever vi desværre ikke altid fra alle vore oplægsholdere!

Pia Baghbanian

FOA Odense

Vigtigt med godt forarbejde (spørgeskema / interview) i forhold til både at ramme målgruppen og gøre indholdet relevant i forhold til den konkrete baggrund for afholdelse af arrangementet.

Ilse Asmussen

Lejre Kommune

Super - rigtig god dialog med Tommy inden selve foredraget og en meget fin oplevelse.

Louise Hansen

Region Hovedstaden, Center for Økonomi

Tilbagemeldingerne har kun være positive. Jeg personligt synes det var rigtig godt, og elefanten vil følge mig resten af livet :-) Tak.

Helle Quist

Biosthetique

Meget sprudlende ung mand som både var morsom, men som også havde faglig dybde så alle tilhører fik hvad de kom efter.

Jan Kjellstrøm

Sammenslutningen Af Dagsinstitutionsledere (SAD)

Mit publikum har rost Tommy Krabbe til skyerne, han er hylende morsom, fylder hele scenen på en rigtig god måde, vi vil helt sikkert benytte Tommy Krabbe en anden gang. Tusinde tak for rigtig god underholdning.

Annie Schacht

Social- og Sundhedsassistentklubben, Århus

Vedkommende, velforberedt, engagerende

Dorte Andersen

Arbejde Adler

Ingen. det var top prof og lige efter ønske

Else-Marie Ringgaard

Integrationsnet

Det var helt fantastisk - Tommy er meget underholdende og forstår at få budskabet igennem

Pernille

Chr. Olesen Synthesis

Fin og underholdende foredrag, som adresserede og ramte det, vi havde snakket om og aftalt på forhånd. Tommy var både ydmyg og underholdende, og havde samtidig den teoretiske ballast på plads. Mange af deltagerne har efterfølgende sagt, at de var meget tilfredse med foredraget.

Morten Seyer-Hansen

Region Hovedstaden

Meget stor tilfredshed fra alle i selskabet uanset alder og baggrund.

Liselotte Jørgensen

Danske Spil

Et super foredrag som vi forventede, Tommy levede op til forventningerne og vores tidligere erfaringer.

Peter L. Sørensen

Horsens Kommune

Foredragsholder ramte 'spot on' med hvad vi havde oplyst om :-)

Allan Børgesen

Danmarks Nationalbank

medrivende foredrag forstod at synliggøre tingene på en indlevende måde.

John

Hofor

Tommy indtog scenen med humor og hans beroligende vestjyske væsen. Han talte meget engageret og med overskud. Foredraget havde en god kombination af humor og livsvigtige pointer. Vi giver ham vores bedste anbefaling.

Mette Gravgaard

HK-klubben ved Nordsjællands Hospital

Det var dejligt at Tommy havde kendskab til og sat sig ind i vores branche.

Mette Borg

Geoforum

Tommy havde den opgave at at holde foredrag for hele skolen. 4 foredrag med ca. 200 personer hver gang.Foredraget var en del af vores fællesdag "VOres FG", hvor må¨let var at udvikle på de enkelte klasser. Tommys foredrag skulle være et friskt input til dette arbejde.Det lykkedes fremragende for Tommy at fange eleverne og sætte tanker om fællesskab og individuelt ansvar i gang.Samarbejdet med Tommy gik meget let.Hils ham

Peter Knudsen

Fredericia Gymnasium

Tommy Krabbe har en fantastisk energi og fortæller-oprigtighed og så er han engageret.

Beatrice

Sønderparken og Korskærparken

Utrolig behagelig mand, god til at fange stemningen.

Hanne Fleron

Hk klubben Odder

God humor. Godt med kontakt inden arrangementet, hvor vi fik rundet af med et par gode budskab vi gerne ville have frem.

Morten Grimsgaard

Sinatur konferencehoteller

Fagligt i top og formidlingsmæssigt i top.

Torben Bundgaard

DIF Danmarks Idrætsforbund

Meget inspirerende og indlevende oplægsholder. Foredraget var tilrettelagt de ønsker jeg havde dertil. Brugte den jyske humor - meget positivt.

Anne Marie Yde

Børnehuset Koldbøtten

Tommy leverede et kanon foredrag, og han skræddersyede det 100% efter vores ønsker. Vi havde alle en super fornøjelig fredag. Manden er super dygtig, og formår at fange alle blandt publikum, da han er super nærværende, og god til at blande klare budskaber med fortællinger fra de virkelig liv. Vi havde alle en super TRÆLS dag...

Brian Nedersøe

R82

Inspirerende foredrag.

Holger Tøttrup

N.C. Nielsen A/S

Tommy Krabbe levede fuldt ud op til forventningerne - han favnede hele gruppen af mennesker, trods meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Foredraget var levende med stor indfølingsevne og meget humoristisk sans, for et ellers meget omstridt emne - nemlig forandring og forskellighed. Alle som deltog, var vidne til en entusiastisk og præcis foredragsholder. Flere har sprogligt taget, et af Tommy Kabbes mange fine pointer, til sig, nemlig at vi har "Bredbånds brede" og det er et menneskeligt vilkår i alle forandringer.

Lotus Sonnenborg

Guldbborgsund Kommune, Distrikt Midt

Personalet synes Tommy var underholdende og god til at formidle. De fandt det sjovt og anderledes, at han vendte alting på hovedet. Og så var de glad for at slippe for det "sædvanlige" slideshow, men kunne lide hans leg med ordene på de store plancher.

Berit Lefoli Maibom

Klinisk Immunologi, Næstved Sygehus

Vi var alle meget begejstrede for den energi og entusiasme Tommy lagde i sit foredrag. 5/5 stjerner herfra.

Kenn Jørgensen

Expand business

Det var et meget fint foredrag. Det talte til alle faggrupper, og afstemningen mellem at være underholdende og tankevækkende var meget fin. Der er stor begejstring fra alle de medarbejdere jeg har talt med.

Dorte Nielsen

Behandlingsinstitutionen Nødebogård

God vægtning af sjov og alvor. Gode eksempler, som vores ansatte kunne koble sig på og efterfølgende har talt om.

Trine Gaarden

Bavnebakkeskolen

Godt målrettet niveau og formidling.

Møltrup Optagelseshjem

Foredraget leverede det efterspurgte, og er nu en del af referencerammen i hverdagen. Det er faktisk ret godt gået.

Anne L. Eisenhardt

Unge i Uddannelse, Tønder Kommune

Tommy leverede foredrag der præcist matchede målgruppen! Det var indholdsrigt stand up, inspirerende, tankevækkende og sjovt! Tommy talte ind i vores kontekst og skabte den råde tråd i vores seminardag.

Lotte Kromann

PostNord

Tommy evnede at holde folks opmærksomhed ved en fin kombination af vekslen mellem fagligt indhold og humoristisk input.

Paul Martin Bertelsen

Mortalin A/S

Tommy Krabbes oplæg ramte perfekt tilhørerne. En god blanding af teori, empiri og humør var med til at gøre oplægget spændende og yderst relevant.

Peter Jul Lange

Idræts- & Fritidssekretariatet, Greve

Det var super! Vi var ovenud tilfredse - og både lattermuskler og hjerneceller nød det.

Trine Søby Jacobsen

Trelleborg Sealing Solution

Tommy var rigtig god til at fange os alle sammen. Hans brug af humor og historier fra sit eget liv gjorde, at han havde vores fulde interesse igennem hele foredraget.

Michael Ring Nielsen

Hjallerup Skole

Det har helt fantastisk og en dejlig måde at starte dagen på.

Diana Vørs

Orbicon A/S

Et helt fantastisk foredrag. med masser af grin, gode pointer og ikke mindst en oplægsholder som virkelig brænder for emnet. Helt klart anbefalelsesværdigt Tommy får 5 stjerner af os :-) (selvfølgelig 5 af 5)

Rikke

Børnehuset Solstrålen

Tommy havde tilpasset sit foredrag, så det passede perfekt til tilhørerne.

Niels Arberg

Rigspolitiforeningen/Politiforbundet

Spændende at få et positivt "negativt" syn med masser af "træls" inspiration :-)

Solveig Bendorff

Dansk Skoleforening for Sydselsvig

Der var bred enighed blandt mine kolleger, at Tommy var underholdende og relevant. Der er klart en del pointer, som vi tog med os og som vi stadig kan hive op af posen.

Jeanette Godske

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Spændende og tankevækkende foredrag - meget dygtigt formidlet!

Jeanne Dehn

Producentforeningen

Tommy Krabbe var relevant, inspirerende og sjov. Han ramte alle tilhørerne i salen på tværs af alder, køn og interesse. Han var behagelig som mennekse og kniv skarp som foredragsholder... den bedste kombi.

Stine Welent

Frivilligrådet Holbæk

Fint og relevant foredrag, hvor deltagerne blev taget alvorligt. Gode input til, at give de frivillige redskaber til hverdagen. Meget respektfuld måde foredraget blev holdt på.

Ulla Christiansen

Frederiksberg Sundhedscenter

På baggrund af tilbagemeldinger fra en række deltagere og min egen opfattelse af foredraget er der stor tilfredshed med måden, som foredraget blev gennemført. Hvor nogle i første omgang var lidt nervøse for, at det ville blive en noget teoretisk tilgang til emnet, skiftede de holdning i løbet af anden halvdel af foredraget, fordi man fik en forståelse for, hvilke parametre der kunne arbejdes med for at påvirke kollegernes indbyrdes forståelse og samarbejde til fordel for den ydelse, der skal leveres til borgerne. Det har således været nyttigt at få noget teoretisk indblik i de faktorer, som kan indvirke på den enkelte medarbejders trivsel og dermed villighed til at levere til fælles bedste.

Claus D. Thomsen

Samsø Kommune

Tommy leverede et super godt foredrag og tilpassede det målgruppen. Han gav os både noget at tænke over og et godt grin.

Mette Hagesen

ByLivKolding

Det var fantastisk, i forhold til den røde tråd, at Tommy Krabbe valgte at høre Anette Prehns foredrag, før han selv gik på.

Dorthe Choi Lisby

FSAIO Opvågning Syd

Deltagerne beskrev indlægget som inspirerende, noget af det bedste de havde hørt. Tommy formidlede sine budskaber om, hvordan vi gennem nysgerrighed i dagligdagen, kan opbygge tillid, forståelse og relationer i mødet mellem mennesker, på en levende og fortællende måde hvor han aktualiserede og inddrog eksempler fra dagens tidligere indslag og tegnede nogle eksempler. Et af Tommys budskaber er at gøre en positiv forskel, og han er fuldstændig overbevist om, at nysgerrighed er svaret. Det at være nysgerrig på et andet menneske indbefatter at lege, prøve ting af, udforske og have det sjovt. Nysgerrighedens vej, et nysgerrigt sind er åbent for indtryk og vi kan modtage informationer om næsten hvad som helst. Nysgerrighed og videbegærlighed gør også, at vi afprøver ting, som vi ellers måske havde ladet ligge. Nysgerrighed er en af de vigtigste drivkræfter for læring. At ville vide, ville finde ud af eller bare undersøge noget mætter nysgerrigheden for en stund.

Susanne Olsen

Fagligt netværk for sygeplejerske indenfor anæstesi, intensiv og opvågning

Godt, solidt og sjovt foredrag, med gode henvisninger til tidligere foredrag, som var blevet oplyst oplægsholder.

Mette Hvidemose

Greve Kommune

Tommys jyske humør og indspark med oplevelser fra tidligere ansættelser og private historier var med til at give foredraget et løft. Der var bred enighed i forsamlingen om, at man kunne tage en masse med sig hjem og bruge både privat og arbejdsmæssigt.

Dorthe Jørgensen

Københavns Malerlaug

Tommy har holdt det samme foredrag - ind til nu - 4 gange. Og han mangler en enkelt gang. Selvom det har været det samme foredrag han har holdt, har han formået at gøre det på en både spændende, inspirende og humoristisk måde, så deltagerne bliver holdt fanget. Han anvender nogle gode metaforer og let-tilgængelige værktøjer, der gør at deltagerne har lettere ved at anvende det de har lært/hørt om efterfølgende. Vi har været meget tilfredse med Tommys præstation og han skal have stor tak herfra.

Gitte Fjeldgaard Hansen

FOA, Fag og Arbejde

Tommy Krabbe er bare en fantastisk og sprudlende personlighed. Han indfriede til fulde forventningerne. Jeg havde mødt ham en gang tidligere.

Ib Rævdal

Folkeoplysningsudvalget Hjørring Kommune

Rigtig godt foredrag.

Anne Mette McAloone

IDA Proces
Uforpligtende forespørgsel på Tommy Krabbe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

5 ud af 5 stjerner

"Tommy Krabbe leverede et helt i gennem engageret og stærkt stykke arbejde. Vi var meget tilfredse med forberedelsen til foredraget hvor Tommy tog sig tid til at sparre med os og anstrengte sig på at møde vores virkelighed og imødekomme vores ønsker og behov. Foredraget blev levende og nærværende og ramte vores ønsker. Det efterlod os med en skøn oplevelse og med tanker og refleksioner, som lever i os og i huset endnu og sikkert i lang tid fremover."

Heidi Munck - Københavns Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Tommy Krabbe