Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Har I ansat mennesker? Så få besøg af Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Forfatter og foredragsholder. I 2018 fik han topkarakter i samtlige evalueringer.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Tommy Krabbe leverede et helt i gennem engageret og stærkt stykke arbejde. Vi var meget tilfredse med forberedelsen til foredraget hvor Tommy tog sig tid til at sparre med os og anstrengte sig på at møde vores virkelighed og imødekomme vores ønsker og behov. Foredraget blev levende og nærværende og ramte vores ønsker. Det efterlod os med en skøn oplevelse og med tanker og refleksioner, som lever i os og i huset endnu og sikkert i lang tid fremover."

Heidi Munck - Københavns Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Tommy Krabbe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tommy

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Efter 1.000 foredrag for danske virksomheder og organisationer kan man roligt sige, at forfatter og foredragsholder Tommy Krabbe ved, hvordan han kan give tilhørerne en underholdende, inspirerende og lærerig oplevelse. Hans allergi overfor Powerpoint og passion overfor det, der sker i og mellem mennesker har vist sig at være en kombination, som kan bruges i enhver branche, kommune og på ethvert niveau.

Kunderne er både glade for Tommy på baggrund af selve foredraget, og fordi han altid gør en stor dyd ud af at tilpasse foredraget, så det passer til hver enkelt gruppe af tilhørere og den røde tråd, der måtte være gennem resten af programmet. Derfor kan man som køber være fuldstændigt tryg ved hele processen.

Listen over hans foredrag er bred, men alle foredragene tager udgangspunkt i mennesket og dets forbindelse til andre. Forandringer, kommunikation, udvikling, nysgerrighed, social kapital, trivsel og samarbejde er nogle af nøgleordene. I samarbejde med den enkelte kunde finder Tommy så ud af, om det skal være det ene eller andet foredrag – eller som oftest en kombination af dem. Faktisk har han aldrig holdt det samme foredrag to gange. Derudover kan alle hans foredrag også tilpasses, så det både kan handle om alt fra en halv times foredrag op til flere kursusdage. Tommy Krabbe er uddannet cand.mag. i Interpersonel Organisationskommunikation og har haft en række forskellige stillinger i både det private og offentlige. Når han ikke holder foredrag, er han blandt andet optaget af at drive sit fristed for iværksættere, fordybe sig i nye emner, skrive bøger og ikke mindst bruge tiden med sin kone og to børn.

Se foredrag med Tommy Krabbe

  Tommy Krabbe foredrag

  Nysgerrighed for let øvede

  • Er du positiv eller negativ? Bygger du vindmøller eller læhegn, når forandringens vinde blæser? Er det arbejdslivet eller privatlivet, der skaber ubalance? Er det ledelsens eller medarbejdernes skyld? Er du A eller B-menneske? Er disse ord rigtige eller forkerte?
  • Mennesker over hele kloden – fra Københavns gader til stammerne i regnskoven – har én ting til fælles, når man ser på vores måder at forstå verden og hinanden på: Vi arbejder med to kasser, og egne og andres tanker og adfærd skal ned i én af dem. Det kan umiddelbart gøre det lettere at forstå verden og hinanden, men det kan også føre til nogle evige diskussioner, som bærer præg af overdrevet forsimpling. Og vi kommer ikke videre – bare længere væk fra hinanden.
  • Mulige fremragende løsninger og stærkere relationer går tabt i disse forsimplinger. Vi bliver spundet ind i de usynlige kassers indbyggede begrænsninger, og vi er ikke engang klar over det. Det finder sted i mødelokalerne, over frokosten, i sofaen derhjemme og ikke mindst på de sociale medier.
  • Men der er faktisk en tredje kasse, som har en nærmest magisk kraft. Ikke mindst fordi den gør de to usynlige kasser synlige. Den handler ikke om at finde et kompromis mellem de to kasser, men at bryde begrænsningerne og finde deres blinde pletter. Magien består i, at når man først har erkendt den tredje kasses eksistens i enhver tankerække eller samtale, åbner kassen for, at der kan være mindst tyve andre kasser.
  • Tilhørerne vil opleve en passioneret, inspirerende og sjovt foredrag, hvor der kun er en mand, tre kasser og det talte ord på scenen.

  Tommy Krabbe foredrag

  Kulturbærere i en forandringstid

  • Tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter samt andre kulturbærere, risikerer ofte at føle sig som en lus mellem to negle, når forandringerne trykker. Det er svært at være både loyal over for ledelsen og medarbejderne på samme tid. Og det er netop på et tidspunkt, hvor der er ekstra meget brug for dem. Det kan være en både frustrerende og stressende situation for de ildsjæle, der påtager sig den vigtige opgave.
  • I dette foredrag sætter Tommy Krabbe blandt andet fokus på, hvad der sker, hvis vi bare lader forandringerne gå deres gang. Helt naturlige aspekter af mennesket gør nemlig, at det kan gå ud over både sammenholdet og løsningen af kerneopgaven – hvilket igen skaber et dårligere arbejdsmiljø og mindre tillid.
  • Heldigvis er der jo også noget, enhver kulturbærer kan gøre både i forhold til kollegerne og ledelsen. Der er både tale om en større forståelse af kommunikation, mennesker og organisation, men deraf også meget konkrete redskaber. Endelig hjælper Tommy Krabbe også den enkelte tilhører med at finde energien til at holde den indre ildsjæl tændt, så man ikke brænder ud i processen, men gør en stor forskel til gavn for alle.
  • Foredraget kan både holdes som et foredrag på halvanden til to timer, men også som en tre timers workshop.

  Tommy Krabbe foredrag

  Forandringer, forskellighed og fællesskab

  • Selvom forandringer efterhånden hører hverdagen til, er vi ikke blevet bedre til at håndtere dem. Så længe organisationen ikke består af robotter, vil forandringer blive oplevet forskelligt og samtidig udfordre det fællesskab, der skal sikre, at opgaverne bliver løst. Der er mange ting, der spiller ind, heriblandt kommunikation, angst, usikkerhed og konflikter. Tommy Krabbes svar er en fælles platform, der skaber et fælles sprog. Så bliver det ikke forandringen, der forstærker forskelligheden, men håndteringen der styrker fællesskabet.
  • Hør blandt andet: Hvorfor nogle er videre efter to sekunder, mens andre skal bruge to år, hvad forandringer gør ved vores tanker og følelser, og hvordan vi anerkender hinandens forskellighed.
  • Tommy Krabbe kender selv alt til forandringer. Det gælder både i forhold til hans eget liv, men også i forhold til, at han har arbejdet ti år med forandring inden for mange forskellige områder. I dag er han foredragsholder på fuld tid, hvilket vil sige, at han slet ikke længere kender til begrebet “hverdag”.
  • Hvert foredrag bliver naturligvis afstemt med dig og de forandringer, I oplever nu eller i fremtiden.

  Tommy Krabbe foredrag

  Social kapital – Gør det usynlige synligt med social kapital

  • Vores hverdag er i højere grad styret af usynlige end synlige processer.
  • Begreber som tillid, retfærdighed, kommunikation og samarbejde er afgørende for virksomhedens succes og den enkeltes trivsel. Alligevel er det oftest deres modsætninger, vi taler mest om. For mistillid, konflikter og dårlige resultater bliver altid synlige.
  • Når de positive elementer kommer ud af skyggen, følger der meget mere med fra det psykiske arbejdsmiljøs godtepose. Social kapital tager udgangspunkt i, hvordan vi er indrettet som mennesker, og hvordan vi kun kan løse virksomhedens kerneopgave, når vi arbejder sammen.
  • Der er ikke tale om standardløsninger. Hver offentlig eller privat virksomhed skal arbejde med social kapital på en måde, der passer til medarbejderne. Og der er gode grunde til at gøre det: Virksomheder med høj social kapital scorer højt på både trivsel og resultater. Det kræver dog, at alle er med fra begyndelsen, og her er et humoristisk og medrivende foredrag eller en workshop med til at sikre den optimale kickstart.

  Tommy Krabbe foredrag

  Den trælse organisation

  • Bliv en del af den verdensomspændende bevægelse! Er det næste nye sort at være anerkendende, motiverende, resultatskabende? Ikke ifølge Tommy Krabbe. Hvis vi vil med forrest i feltet handler det om at være træls. Underligt nok er han den eneste, der har indset det. Men det holder ham ikke tilbage. Han taler så overbevisende om det, at tilhørerne bliver revet helt med.
  • Selvfølgelig skal man da være stædig, ligeglad og sukke igennem. Ønskes det, kan han også inddrage asocial kapital i denne udvikling.
  • I foredraget udfolder han bogstaveligt talt ordet ”TRÆLSE”, når han medbringer seks to meter høje bogstaver, der flere gange bytter plads, så nye ord kommer frem. Det er hans måde at skifte til næste ”slide” på.
  • Selvom foredraget hører til det ekstremt underholdende og ironiske af slagsen, så træder de klare pointer selvfølgelig frem. Dagligdagen sættes på spidsen på en måde, som ingen af de tilstedeværende har hørt før.
  • Foredraget bruges fx med stor succes som:

   – Et anderledes indslag på en ellers faglig tung dag

  – Noget der kan ramme meget bredt sammensatte medarbejdergrupper

  – Et opsigtsvækkende bidrag til et kundearrangement

  – En overraskelse

  – Et sjovt indspark til en generalforsamling eller årsmøde

  – En kickstarter til større konferencer

  – Noget der får medarbejderne til at grine sammen i en tid, der ellers ikke opfordrer til det

  – Faglig underholdning til social arrangementer

  • Du kan læse mere på www.dentraelseorganisation.dk

  Tommy Krabbe foredrag

  Tænd ildsjælen og gør en forskel – Et foredrag der sætter fut i folk!

  • Spørger man anonymt vil 8 ud af 10 svare, at de på et eller andet område ser sig selv som en ildsjæl. Men stiller man det samme spørgsmål i en forsamling, er det nærmere 1 ud af 10, der rækker hånden op. For selvom vi nu har haft ordet ildsjæl i det danske sprog i mere end 150 år, er det først nu, begrebet er blevet afkodet, så vi nu både kan vide og vedstå, at vi er ildsjæle.
  • Baseret på den første bog om emnet (Ildsjælenes bog) og reaktioner fra mere end 100 foredrag for danske virksomheder og organisationer, sætter Tommy Krabbe fokus på, hvordan vi sætter gang i bålet uden at brænde ud.
  • Foredraget beskæftiger sig blandt andet med spørgsmålene:

  – Hvad er en ildsjæl?
  – Hvilke typer er der?
  – Hvad får vi ud af, at være ildsjæle?
  – Hvordan får vi andre op af hængekøjen?
  – Hvordan siger ildsjælen ”nej” uden at få dårlig samvittighed?
  – Hvordan undgår ildsjælen at brænde ud?

  • Foredraget giver desuden inspiration i forbindelse med motivation, trivsel, arbejdsglæde, stress, psykisk velbefindende, kommunikation, work-life balance, ledelse, samarbejde og det at gøre en positiv forskel.
  • Da hver gruppe er tilhørere er unik, bliver alle foredrag tilpasset den enkelte kundes behov. Foredraget kan sagtens stå alene, men også bruges som indspark på en temadag, hvor der ønskes en anderledes og energifuld måde at starte på eller slutte af .

  Tommy Krabbe foredrag

  Hjælp mig med at forstå dig

  • I dagligdagens kommunikation er vi alt for gode til at springe over, hvor gærdet er lavest. Uanset hvordan kommunikationen kører til mødet, i telefonen, ved kaffeautomaten eller over computeren, stopper den så snart, vi tror, at vi har forstået hinanden – for så kan vi komme videre. Når misforståelserne senere kommer frem i lyset, er det både en dyr affære, og spillet om skyld kan starte.
  • Heldigvis kan man via nogle konkrete værktøjer skabe mere forståelse og klarhed i hverdagen. Udover den klare økonomiske gevinst, øger det også trivslen og reducerer antallet af unødvendige konflikter.
  • Med sin sædvanlige humor og passion for at gøre en forskel har Tommy Krabbe kogt en fond på sin kandidatgrad i kommunikation og 10 års projektledererfaring. Resultatet er blevet et foredrag, der både er let at spise og fordøje, så værktøjerne rent faktisk kan bruges dagen efter.

  Tommy Krabbe foredrag

  Nysgerrighed er svaret

  • Hver dag oplever mennesker, grupper og organisationer situationer, hvor vi basalt set kan gå to veje: Vishedens eller nysgerrighedens vej. Nysgerrigheden er en afgørende parameter, når vi skal kommunikere, samarbejde, udvikle, forstå og fx komme gennem forandringer sammen. Men alligevel vælger vi oftest vishedens vej, fordi den basalt set er lettere, eller fordi vi bare har glemt, hvordan man er nysgerrig. Så må vi senere spilde tid, energi og penge på misforståelser, konflikter og spildt potentiale, fordi det alligevel ikke var så let.
  • Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Tommy Krabbe har indset, hvor afgørende og fantastisk nysgerrigheden er. Det har indtil nu været en underliggende basgang i alle hans foredrag om blandt andet kommunikation, social kapital, ildsjæle, forandringer og motivation, men nu er det kommet helt frem til overfladen. Der er oven i købet også meget viden på området, men desværre har den indtil nu været spredt i alle retninger. I arbejdet med sin nye bog ”Nysgerrighed er svaret” har han selv valgt nysgerrighedens vej og har sørget for, at der for første gang er et klart overblik over de to vejes ruter.
  • Hvis I gerne vil blive bedre til at gå nysgerrighedens vej oftere, er dette foredrag oplagt. For her får I inspiration til og viden om, hvordan man i højere grad kan blive et nysgerrigt menneske.

Referencer

Tommy er fantastisk og taler et sprog alle kan forstå. Tommy er af en støbning man bare gerne vil hører med om og så har han en humoristisk tilgang til sit foredrag.

Malene Barslund

VIA University College

Vi havde brug for en foredragsholder der kunne tale til en bred medarbejder skare, og som samtidig talte om et emne der ligger os tæt og som vi i øvrigt arbejder aktivt med. Den trælse organisation var et muntert indslag omkring det at være kollega og være ansat i en kommune hvor vores primære opgave er at løse opgaver for og sammen med borgerne og virksomhederne

Dorthe Kaack

Odense Kommune

Passede perfekt til vores arrangement.

Heine Rasmussen

Danmarks Lærerforening

Meget nærværende, praksisnært og brugbart - ikke bare en masse floskler.

Anita Overgaard

Aalborg Kommune

Professionelt og virkelig morsomt - med det helt rigtige strejf af alvor

Anette Nedermark

Frederikshavn Kommune

Frisk, humoristisk foredragsholder, som samtidig har øje for seriøsitet bl.a.gennem biologiske fakta

Tina Ingerdahl

Røde Kors

det var super godt og der er kun kommet positive tilbagemeldinger. Tommy havde virkelig tilpasset foredraget til målgruppe og behov!

Trine Testmann

Ringsted Kommune

Deltageren var meget tilfredse med foredraget, der både var sjovt og gav os alle noget at tænke over og noget vi kan bruge i vores arbejdsliv og privatliv. Vi kan varmt anbefale Tommy til foredrag.

Dorte Marker

DSR

Tommy Krabbe er en meget inspirerende foredragsholder. Han er en god formidler og er god til at mårette sit tema til den gruppe han taler til. Han spreder super god energi og man er opløftet efter hans foredrag.

Lise Krogh

Aalborg Universitet

Tommy var som altid oplagt og formåede at fange folk.

Morten Denaa

Aalborg Universitet

Tommy var skarp, humoristisk og forpligtende i forhold til indhold, en super god oplevelse.

Lilly Pedersen

Frederikshavns Kommune

Vi har allerede anbefalet Tommy til andre organisationer

June Halvorsen

HK / Privat

Stor ros fra både mit udvalg og fra gæsterne, som både fik grinet og noget med sig hjem.

Elin Thorup

Varde Kommune

Godt, sjovt og underholdende - også meget tilpas i længde (ca. 1,5 time). Flere medarbejdere har været forbi og sige det var godt. Fint at få vendt tingene lidt på hovedet - alligevel med et seriøst budskab.

Stine Hansen

Bornholms Regionskommune

Skønt at slippe for konsulent floskler og befriende morsomt, men alle forstod alligevel de nødvendige pointer.

Birgit Hendriksen

Fødevarestyrelsen

Det var super godt! Tommy er en meget engageret og rutineret foredragsholder, der uden de traditionelle slides leverede rigtig gode budskaber på en underholdende måde.

Kenneth

Ishøj Kommune

Relevant, fagligt og kompetent. Leveret meget inspirerende og letforståeligt.

Gitte Naundrup

Ishøj Kommune

Foredraget var fremragende og med en fin fornemmelse for målgruppen, som har vurderet det til at være særdeles relevant og meget levende - og noget som alle har taget med sig i det videre arbejde.

Birgitte Jørgensen

Borupgaard Amtsgymnasium

Det var rigtig godt. Gode pointer og god gennemslagskraft.

Tania Schrøder Thøgersen

Invacare

Der var en god balance i alvor og humor, vores medlemmer har efterfølgende kvitteret for en sjov aften med ting til refleksion.Længden var passende og det levede fuldt ud op til forventningen.

Camilla Kjærbye

Topdanmark Forsikring A/S

Super godt foredrag!

Sladja Zoric

Syddansk Universitet

Yderst relevant og meget inspirerende. Foredraget gave stof til eftertanke.

Charlotte Andersen

Aarhus Universitetshospital

Meget levende og fik taget de udfordringer vi aftalte med.

Per Hellmann

Lejerbo

Alt var perfekt!

Mette Drejer Jørgensen

Vesthimmerlands Kommune

En meget livlig foredragsholder; man kedede sig på intet tidspunkt og var hele tiden medinddraget.

Iben Laursen Kjærgaard

Air Control Wing, Flyvevåbnet, Forsvaret

dejlig Tommy henvendte sig, så vi fik præciseret målgruppen og indholdet.

Jytte Flyvbjerg Kristiansen

FOA Silkeborg-Skanderborg

Tommy Krabbe var meget lydhør og tilpassede sit foredrag så det sad "spot on". Rigtigt fint med vekslen mellem teori og eksempler. Og så var der humor og varme samt dedikation i foredraget.

Mogens Bagger Hansen

HC Ørsted Gymnasiet

Tommy holdt et underholdende og samtidig lærende oplæg, hvor deltagerne fra starten af var meget lydhøre og deltagende i processen. Vi havde aftalt at Tommy til sidst skulle gå i dialog med deltagerne, således de kunne reflektere og samtidig forberede sig på hvorledes der kunne arbejdes med udfordringerne på arbejdspladsen - hvilket fungerede fint

Gitte Mølgaard Nielsen

BUPL Nordjylland

Rigtig godt foredrag med en meget entusiastisk foredragsholder. God blanding af teori, praksis og humor. Lige som vi havde håbet på :-)

Karina Kringlum

Odense Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen, Børn- og Ungeregion Syd

Tommy var genial, spændende, underholdende og informativ. Han var spontan med på aftenens forløb og havde fede ideer til hvordan aftenen kunne afsluttes.

Lena Provstgaard

Treenighedskirken Esbjerg

Foredraget En træls organisation er et hit, da Tommy på sin humoristiske facon får sat fokus på at vi ikke altid kan have den positive tilgang og ja-hatten på. Godt at få vendt tingene på hovedet indimellem.

Gunnel Svensson

HK-klubberne i Odense Kommune

Meget givende foredrag med både humor, alvor og mega sjove eksempler. Megen ros til Tommy fra os (arrangøren) og mange af tilhørerne.

Charlotte Mikkelsen

Frivilligcenter Fredericia

Alle var meget tilfredse. Jeg synes, at der var en god energi og stemning. Det gik fint med at fortsætte selv om eftermiddagen. Vi fik mange gode snakke og helt sikkert en masse med hjem, som vi har tænkt os at bruge fremadrettet.

Karin Andresen

Novo Nordisk

Tusind tak for et forrygende kursus i arkitekternes hus – masser af grin men også stilhed og eftertanke! Alle var imponerede over dagen.

Kjeld Christiansen, Adm. Dir. , DOMINIA AS

DOMINIA A/S

Vigtigt med godt forarbejde (spørgeskema / interview) i forhold til både at ramme målgruppen og gøre indholdet relevant i forhold til den konkrete baggrund for afholdelse af arrangementet.

Ilse Asmussen

Lejre Kommune

Super - rigtig god dialog med Tommy inden selve foredraget og en meget fin oplevelse.

Louise Hansen

Region Hovedstaden, Center for Økonomi

Tilbagemeldingerne har kun være positive. Jeg personligt synes det var rigtig godt, og elefanten vil følge mig resten af livet :-) Tak.

Helle Quist

Biosthetique

Meget sprudlende ung mand som både var morsom, men som også havde faglig dybde så alle tilhører fik hvad de kom efter.

Jan Kjellstrøm

Sammenslutningen Af Dagsinstitutionsledere (SAD)

Det var helt fantastisk - Tommy er meget underholdende og forstår at få budskabet igennem

Pernille

Chr. Olesen Synthesis

Fin og underholdende foredrag, som adresserede og ramte det, vi havde snakket om og aftalt på forhånd. Tommy var både ydmyg og underholdende, og havde samtidig den teoretiske ballast på plads. Mange af deltagerne har efterfølgende sagt, at de var meget tilfredse med foredraget.

Morten Seyer-Hansen

Region Hovedstaden

Meget stor tilfredshed fra alle i selskabet uanset alder og baggrund.

Liselotte Jørgensen

Danske Spil

Et super foredrag som vi forventede, Tommy levede op til forventningerne og vores tidligere erfaringer.

Peter L. Sørensen

Horsens Kommune

Tommy indtog scenen med humor og hans beroligende vestjyske væsen. Han talte meget engageret og med overskud. Foredraget havde en god kombination af humor og livsvigtige pointer. Vi giver ham vores bedste anbefaling.

Mette Gravgaard

HK-klubben ved Nordsjællands Hospital

Det var dejligt at Tommy havde kendskab til og sat sig ind i vores branche.

Mette Borg

Geoforum

Tommy havde den opgave at at holde foredrag for hele skolen. 4 foredrag med ca. 200 personer hver gang.Foredraget var en del af vores fællesdag "VOres FG", hvor må¨let var at udvikle på de enkelte klasser. Tommys foredrag skulle være et friskt input til dette arbejde.Det lykkedes fremragende for Tommy at fange eleverne og sætte tanker om fællesskab og individuelt ansvar i gang.Samarbejdet med Tommy gik meget let.Hils ham

Peter Knudsen

Fredericia Gymnasium

Utrolig behagelig mand, god til at fange stemningen.

Hanne Fleron

Hk klubben Odder

God humor. Godt med kontakt inden arrangementet, hvor vi fik rundet af med et par gode budskab vi gerne ville have frem.

Morten Grimsgaard

Sinatur konferencehoteller

Fagligt i top og formidlingsmæssigt i top.

Torben Bundgaard

DIF Danmarks Idrætsforbund

Meget inspirerende og indlevende oplægsholder. Foredraget var tilrettelagt de ønsker jeg havde dertil. Brugte den jyske humor - meget positivt.

Anne Marie Yde

Børnehuset Koldbøtten

Inspirerende foredrag.

Holger Tøttrup

N.C. Nielsen A/S

Vi var alle meget begejstrede for den energi og entusiasme Tommy lagde i sit foredrag. 5/5 stjerner herfra.

Kenn Jørgensen

Expand business

Tommy var rigtig god, og der var en fin dynamik i foredraget. Vi fik noget med hjem at tænke over.

Lene Ditte Nielsen

Kost & Ernæringsforbundet

God vægtning af sjov og alvor. Gode eksempler, som vores ansatte kunne koble sig på og efterfølgende har talt om.

Trine Gaarden

Bavnebakkeskolen

Godt målrettet niveau og formidling.

Møltrup Optagelseshjem

Tommy leverede foredrag der præcist matchede målgruppen! Det var indholdsrigt stand up, inspirerende, tankevækkende og sjovt! Tommy talte ind i vores kontekst og skabte den råde tråd i vores seminardag.

Lotte Kromann

PostNord

Tommy evnede at holde folks opmærksomhed ved en fin kombination af vekslen mellem fagligt indhold og humoristisk input.

Paul Martin Bertelsen

Mortalin A/S

Tommy var rigtig god til at fange os alle sammen. Hans brug af humor og historier fra sit eget liv gjorde, at han havde vores fulde interesse igennem hele foredraget.

Michael Ring Nielsen

Hjallerup Skole

Det har helt fantastisk og en dejlig måde at starte dagen på.

Diana Vørs

Orbicon A/S

Tommy havde tilpasset sit foredrag, så det passede perfekt til tilhørerne.

Niels Arberg

Rigspolitiforeningen/Politiforbundet

Spændende at få et positivt "negativt" syn med masser af "træls" inspiration :-)

Solveig Bendorff

Dansk Skoleforening for Sydselsvig

Der var bred enighed blandt mine kolleger, at Tommy var underholdende og relevant. Der er klart en del pointer, som vi tog med os og som vi stadig kan hive op af posen.

Jeanette Godske

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Spændende og tankevækkende foredrag - meget dygtigt formidlet!

Jeanne Dehn

Producentforeningen

Tommy Krabbe var relevant, inspirerende og sjov. Han ramte alle tilhørerne i salen på tværs af alder, køn og interesse. Han var behagelig som mennekse og kniv skarp som foredragsholder... den bedste kombi.

Stine Welent

Frivilligrådet Holbæk

Fint og relevant foredrag, hvor deltagerne blev taget alvorligt. Gode input til, at give de frivillige redskaber til hverdagen. Meget respektfuld måde foredraget blev holdt på.

Ulla Christiansen

Frederiksberg Sundhedscenter

Tommy leverede et super godt foredrag og tilpassede det målgruppen. Han gav os både noget at tænke over og et godt grin.

Mette Hagesen

ByLivKolding

Det var fantastisk, i forhold til den røde tråd, at Tommy Krabbe valgte at høre Anette Prehns foredrag, før han selv gik på.

Dorthe Choi Lisby

FSAIO Opvågning Syd

Tommy leverede et godt foredrag. Han er en god formidler, hvor han med ret frie rammer gav gode input til selvrefleksion.

Bo Christnsen

Struer Kommune

Lun humor, gode historier, god rød tråd. God og positiv energi. Gav stof til eftertanke.

Heidi Sauer

Tinderhøj Skole

Tommy Krabbe brugte sig selv, scenen og publikum på en meget engagerende og inspirerende måde. Emnet motivation var grundigt forberedt, men især henvisningerne til hans egen gymnasietid fik eleverne med og gav dermed kød på de teoretiske dele.

Hans Gregersen

Aalborg City Gymnasium

Fantastisk foredrag.

Sabitha Jørgensen

Mødrehjælpen

Tommy Krabbe var en fantastisk foredragsholder. Han ramte spot on i forhold til det formål, som vi havde med foredraget - at det både skulle være sjovt og give stof til eftertanke omkring vores liv både privat- og arbejdsmæssigt.

Camilla Bitsch

Merrild Lavazza

Tommy holdt et fantastisk foredrag. Det var meget inspirerende og relevant.

Karen Bech

Organisationen Danske Museer

Meget relevant med en god blanding humor.

Jytte Østergaard

FOA Sønderborg

Vi havde et indledende møde med Tommy, og han var hurtig til at spore sig ind på hvad der fyldte i vores organisation og hvad vi havde brug for at sætte fokus på. Der blev taget meget positivt imod Tommys foredrag, og flere gav udtryk for at hans oplæg var meget relevant for os og at det gav anledning til refleksion - og nogle gode grin.

Gitte Holtz

Københavns Professionshøjskole

Det var spot on, og vores eget evaluerende spørgeskema har vist, at folk var meget tilfredse med Tommy.

Liv Hübner Østergaard

Ulykkespatientforeningen

Tommy Krabbe levede op til alle forventningerne og mere til. Han forstod hurtigt at fange deltagerne og leverede et ærligt, underholdende og brugbart oplæg. Alle deltagerne gav Tommy Krabbe topkarakter i vores evaluering.

Malene Vestergård

Århus Lærerforening

Oplægget var godt og fokuseret og Tommy havde styr på sit publikum.

Ulrik Frederiksen

Farmakonomforeningen

Alle har været fuldt ud tilfredse med foredraget og ikke mindst Tommy Krabbe. Vi elskede at han var så humoristisk og fik draget personlige ting frem. Han formåede på en dejlig sjov måde stadig at få de vigtige parametre med.

Linda Rimmer Mortensen

Vores Køkken

Han var bare rigtig god.

Lotte Bol

Guldborgsund Forsyning

Tommy Krabbe var fuld at energi og humør samtid med at han er meget konkret i sit oplæg. Lærerne var vilde med ham.

Mette Markussen

Serviceerhvervens Uddannelsesskretariat

Tommy er en fantastisk formidler, nærværende og opmærksom på stemningen i rummet. Hans kloge og velplacerede pointer kan optages af alle. Vi har følt os både beriget og underholdt.

Tina Koltze

Møllebakkeskolen

Tommy Krabbe leverede et godt foredrag, som gav anledning til både grin og refleksion.

Dorthe Sørensen

Hansenberg erhvervsskole & Teknisk Gymnasium

Godt, solidt og sjovt foredrag, med gode henvisninger til tidligere foredrag, som var blevet oplyst oplægsholder.

Mette Hvidemose

Greve Kommune

Tommys jyske humør og indspark med oplevelser fra tidligere ansættelser og private historier var med til at give foredraget et løft. Der var bred enighed i forsamlingen om, at man kunne tage en masse med sig hjem og bruge både privat og arbejdsmæssigt.

Dorthe Jørgensen

Københavns Malerlaug

Rigtig godt foredrag.

Anne Mette McAloone

IDA Proces
Uforpligtende forespørgsel på Tommy Krabbe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Tommy Krabbe

5 ud af 5 stjerner

"Tommy Krabbe leverede et helt i gennem engageret og stærkt stykke arbejde. Vi var meget tilfredse med forberedelsen til foredraget hvor Tommy tog sig tid til at sparre med os og anstrengte sig på at møde vores virkelighed og imødekomme vores ønsker og behov. Foredraget blev levende og nærværende og ramte vores ønsker. Det efterlod os med en skøn oplevelse og med tanker og refleksioner, som lever i os og i huset endnu og sikkert i lang tid fremover."

Heidi Munck - Københavns Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Tommy Krabbe